γράφει ο

Αποστόλης Μπαμπατζίκος

 

Συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (25/04), στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας, για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ, που θα γίνει το Σάββατο (27/04) στις 17:00 το απόγευμα, στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”.

 

Ο προπονητής του Βύρωνα, Αντώνης Λαδάκης, και ο βοηθός προπονητής του ΑΟΚ, Γιώργος Αγγελίδης, μίλησαν για το αγωνιστικό κομμάτι του μεγάλου τελικού.

 

Ο πρόεδρος του Βύρωνα, Αριστείδης Καρίπογλου, τόνισε τη σημαντικότητα της διοργάνωσης και του τελικού, και μίλησε για την καλή παρουσία του Βύρωνα στον θεσμό τα τελευταία χρόνια, ενώ ο γενικός αρχηγός του ΑΟ Καβάλα, Γιώργος Μανάφης, πέρα από τον τελικό, υπογράμμισε πως το επόμενο διάστημα θα γίνει μία συνέντευξη Τύπου από τον Γιώργο Διαμαντίδη και τη διοίκηση του ΑΟΚ, για τους στόχους του συλλόγου από εδώ και πέρα.

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Γιώργος Πριονίδης, ενημέρωσε για το διαδικαστικό κομμάτι, αναφέροντας πως μετά τον τελικό, θα γίνει η απονομή στον κυπελλούχο, και στη συνέχεια θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον ΑΟΚ.

 

Όλοι οι παρευρισκόμενοι έδωσαν συγχαρητήρια στον ΑΟ Καβάλα, για την άνοδο στη Super League 2.

 

 

Δείτε τις δηλώσεις