τροχαίο ατύχημα

Το απόγευμα της Δευτέρας (13/11), έγινε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, στην Εγνατία οδό, κοντά στον κόμβο της Μουσθένης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου 2023 στον Λιμένα της Θάσου.

Μία από τις πιο τουριστικές περιοχές του νομού Καβάλας στην οποία πολλοί Καβαλιώτες είτε διαμένουν μόνιμα, είτε έχουν τουριστική κατοικία. Πάρα πολλοί όμως είναι και οι διερχόμενοι τουρίστες. Μια πολύπαθη περιοχή τα τροχαία ατυχήματα είναι καθημερινό πλέον φαινόμενο.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιουλίου, όταν όχημα εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε έξω από την παραλία Οφρυνίου.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (03/07), στην οδό Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα.

Τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/02) στην οδό Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και καβάλησε το πεζοδρόμιο μπροστά ακριβώς από την είσοδο του πάρκου Φαλήρου.

Αλλοδαπός τουρίστας που εισερχόταν στην πόλη της Καβάλας μπέρδεψε τους δρόμους και στις καμάρες μετά το Καρνάγιο αντί να στρίψει στο ρεύμα ανόδου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου στην οδό Τενέδου στην Καβάλα κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο όταν όχημα παρέσυρε οδηγό ποδηλάτου ο οποίος τραυματίστηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο. 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου επάνω στη στροφή του Μπάτη όταν όχημα εξετράπη της πορείας του κι έπεσε επάνω σε κολώνα οδοφωτισμού.

Έναν άνδρα ελληνικής καταγωγής απεγκλώβισαν μεσάνυχτα της Παρασκευής 17/9 προς Σάββατο 18/9 από το όχημά του οι άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ελευθερούπολης όταν το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και τουμπάρισε μέσα στα χωράφια στην εθνική οδό Καβάλας – Ελευθερούπολης στο ύψος των Αμισσιανών κοντά υδραγωγείο της ΔΕΥΑΚ. 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11:00 πρωί της Τετάρτης 15/9 στην περιοχή της Ζαρκαδιάς του Δήμου Νέστου μετά από καταδίωξη και την ανατροπή οχήματος όπου επέβαιναν παράνομοι μετανάστες. Τραυματίστηκαν 8 άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Καβάλας με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. 

Καραμπόλα τριών οχημάτων σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6 Σεπτεμβρίου στην Εγνατία Οδό στο ύψος των Λιπασμάτων. Στο σημείο εκτελούνται τα έργα κατασκευής διοδίων. 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 30 Ιουνίου στη Ραψάνη μετά από καραμπόλα 3 αυτοκινήτων όταν ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου σταμάτησε στις διαβάσεις για να δώσει προτεραιότητα σε πεζό. 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 24 Ιουνίου στη διασταύρωση της Παλιάς Εθνικής Οδού Καβάλας – Ξάνθης στον κόμβο για την Εγνατία οδό έξω από τη Χρυσούπολη όταν οδηγός αυτοκινήτου συγκρούστηκε με μηχανή που οδηγούσε ένας 27χρονος.

Η ψηφιακή επεξεργασία μίας εικόνας από κάμερα ασφαλείας που εμφανίζει δικυκλιστή να κινείται αντίθετα στο οδόστρωμα, οδήγησε την Τροχαία Καβάλας στη διαλεύκανση θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη τον προηγούμενο μήνα, με θύμα μια νοσηλεύτρια, 61 ετών. 
 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7:30 το βράδυ της Δευτέρας 1 Μαρτίου στην οδό Αγίου Τρύφωνος έξω από το δημοτικό σχολείο όταν οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και το όχημα που οδηγούσε έπεσε απάνω σε κολώνα της ΔΕΗ.

Τροχαίο ατύχημα ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου στα Λιμενάρια της Θάσου όταν οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και το έριξε στην πόρτα καταστήματος στον κεντρικό δρόμο Ποτού – Λιμεναρίων. 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:00 το απόγευμα της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου στην Εγνατία  Οδό στο ρεύμα προς Καβάλα στο ύψος του Ποντολίβαδου μετά από τη σύγκρουση μιας νταλίκας, ενός μικρού φορτηγού και ενός επιβατικού αυτοκινήτου.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου στην παλιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Αλμύρας όταν ο οδηγός αυτοκινήτου που μετέφερε παράνομα μετανάστες εξετράπη της πορείας του και το όχημα έφυγε από τον δρόμο. Στο σημείο του ατυχήματος έφτασαν 3 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ της Τρίτης 20 Οκτωβρίου στην στροφή μετά τον Μπάτη. Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε η αστυνομία ενώ μαζεύτηκε και αρκετός κόσμος που εκείνη την ώρα έτυχε να διέρχεται από το σημείο και σταμάτησε για να βοηθήσει

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου στην περιμετρική οδό της Καβάλας όταν οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες του πεζοδρομίου. Το όχημα απομακρύνθηκε με γερανό από το σημείο του ατυχήματος. 

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το όχημα που οδηγούσε η νεαρή, που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ χτύπησε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Μάλιστα όπως σημειώνει ο ίδιος άνθρωπος που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό η οδηγός βγήκε από το όχημα χωρίς ευτυχώς να έχει χτυπήσει

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 22 Ιουλίου στην Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου της Χρυσούπολης στο ρεύμα προς Καβάλα, όταν οδηγός αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και εξετράπη της πορείας του.

Σελίδες