Θοδωρής Ζαγοράκης

Το δικό του μήνυμα για τη νέα προσπάθεια του ΑΟΚ, στέλνει μέσω ανάρτησης του στα social media, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ και της Εθνικής ομάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Mε δήλωση, που έκανε την Πέμπτη στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Θοδωρής Ζαγοράκης επισημοποίησε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, λίγους

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ με τον αρχηγό των πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 να θριαμβεύει εξασφαλίζοντας 66 ψήφους επί συνόλου 68.

Με ανακοίνωσή τους οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Καβάλα εκφράζουν την στήριξή τους στον Θοδωρή Ζαγοράκη, μετά τις ανακοινώσεις, όπως αναφέρουν,  που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταί

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία της ΕΠΟ προκειμένου να «να υπηρετήσει από άλλη θέση το ελληνικό ποδόσφαιρο και να εφαρμόσει το νέο ολιστικό σχέδιο για τη θεσμική αναμόρφωσή του».

Ο ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Θοδωρής Ζαγοράκης επισκέφτηκε τον Έβρο για να συμπαρασταθεί στους άντρες και τις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων και της ελληνικής αστυνομίας στο δύσκολ

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η απόφαση του προέδρου της ΝΔ να διαγράψει από το κόμμα (χωρίς συνεδρίαση πειθαρχικού οργάνου) τον ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 20 Μαΐου 2018 ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος Αγώνας "Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου" που διοργανώνεται για 12η συνεχή χρονιά.  

 

Την Τετάρτη 18 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς, συνεδρίασε στο πλαίσια της Συνόδου της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το Προεδρείο της Διακομματικής Ομάδας για τον Αθλητισμό όπου και αποφάσισε να θέσει υπό την αιγίδα του την διοργάνωση του Δήμου Καβάλας.