θερινό σχολείο

Το Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου Λιμεναρίων "ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ" Παίρνοντας σοβαρά υπ'όψιν την πανδημία που έχει πλήξει την χώρα αλλά και ολόκληρη τη γη . Αποφασιζει να ΑΝΑΣΤΕΊΛΕΙ τις ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΈΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ που εδώ και χρόνια πραγματοποιεί.

Με 32 συμμετοχές από 12 συνολικά χώρες έκλεισε και φέτος με επιτυχία τις πύλες του το δεκαήμερο διεθνές θερινό σχολείο που διοργανώνει κάθε χρόνο η καθηγήτρια Ελένη Αποστολίδου του Τμήματος Μηχανικών Πετρελαίου και Μηχανολόγων Μηχανικών με την αμέριστη συμπαράσταση του (πρώην) ΤΕΙ ΑΜΘ. 

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι δράσεις του  «9ου Θερινού Σχολείου Τέχνης»  του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιμεναρίων «Το Κάστρο», που υλοποιήθηκαν στα Λιμενάρια Θάσου από τις 9 ως τις 13 Ιουλίου 2019.  

Ο Καθηγητής Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου της Κολωνίας στη Γερμανία, Θωμάς Μπίσμπας, θα επισκεφτεί το Θερινό Σχολείο Τέχνης  στα Λιμενάρια της Θάσου, την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 21:00, όπου θα πραγματοποιηθεί Εργαστήρι Αστροφυσικής. 

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιμεναρίων «Το Κάστρο» ανακοινώνει τη λειτουργία του «9ου Θερινού Σχολείου Τέχνης» στα Λιμενάρια Θάσου για το διάστημα, από τις 9 ως τις 13 Ιουλίου 2019.