Συνδικάτο Ναυτεργατών

Το συνδικάτο ναυτεργατών Καβάλας με ανακοίνωση του ενημερώνει πως η απεργία λήγει το πρωί της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου στις 05:00 το πρωί.

Το Ενιαίο Συνδικάτο Ναυτεργατών Νομού Καβάλας καλεί τα μέλη του στις 23-06-2021 ημέρα Τετάρτη στην Αίθουσα Πυρασφάλειας Θάσου, από 20:00μ.μ. έως 22:00μ.μ.

​Γενική συνέλευση πραγματοποίησαν την Παρασκευή 19 Ιουνίου οι ναυτεργάτες της Θάσου προκιεμένου να εξετάσουν την κατάσταση που διαμορφώνεται στο χώρο μετά από το πρώτο κύμα της πανδημίας.

Έχουν περάσει περισσότεροι από δύο μήνες από τότε που πραγματοποιήθηκε η αναστολή δρομολογίων των τοπικών γραμμών ΘΑΣΟΥ-ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ και ΠΡΙΝΟΥ –ΚΑΒΑΛΑΣ.

Πλημμελείς ελέγχους στην είσοδο επιβατών στα λιμάνια από και προς το νησί της Θάσου καταγγέλλει το Ενιαίο Συνδικάτο Ναυτεργατών Ν. Καβάλας με ανακοίνωσή του. 

Οι ναυτεργάτες του νομού Καβάλας στην καταγγελία προς τις συνδικαλιστικές τους ενώσεις αναφέρονται στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τη μη εφαρμογή της ΣΣΕ Πορθμείων, τη μη τήρηση των ωραρίων εργασίας την ασφαλή πρόσδεση των πλοίων καθώς και για τη μεταφορά ασθενών.