σύλληψη για οπλοκατοχή

Συνελήφθη την Τετάρτη 27-10  το πρωί, σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συνελήφθη χθες (4-1-2020) το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 39χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ραδιοσταθμών

Συνελήφθη χθες (22-9-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κεραμωτή Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 35χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 81χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, εντόπισαν 1 πιστόλι και 40 φυσίγγια των 9 mm, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη στις (8-9-2019) το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Συνελήφθη την Παρασκευή 25-5-2019 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 65χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης. 

Συνελήφθησαν την 22-3-2019 το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 24 ετών, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία, παράβαση του νόμου περί όπλων, περί ναρκωτικών, του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και για παραβίαση περιορισμών διαμονής κατά περίπτωση.

Συνελήφθη την Τρίτη 11-9-2018 το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, 25χρονος ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να κατέχει ένα μαχαίρι και μία σιδερογροθιά, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σύλληψη 2 ημεδαπών για παράβαση των νόμων περί εθνικού τελωνειακού κώδικα, περί ναρκωτικών και περί όπλων κατά περίπτωση. Κατασχέθηκαν 363 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, πάνω από 2 κιλά λαθραίου καπνού, 1 πιστόλι κρότου, 41 φυσίγγια, 2 μαχαίρια, 62 ναρκωτικά δισκία 

 

Συνελήφθη χθες (13-8-2018) το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 26χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.  

Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, βεγγαλικών – πυροτεχνημάτων – φωτοβολίδων και ναρκωτικών, κατά περίπτωση Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων φακοί – συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης, μαχαίρια, σφεντόνα, κροτίδες, καπνογόνα, γκλοπ, ακατέργαστη κάνναβη και ναρκωτικά δισκία