σύλληψη για απάτη

Συνελήφθη χθες (3-2-2020) το πρωί, στην Ελευθερούπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση των νόμων περί εράνων και περί ναρκωτικών.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού για απάτη σε βάρος 72χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 5-8-2019, στη Θάσο. 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Καβάλας.  

Συνελήφθησαν χθες (7-7-2018) το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί, μία 21χρονη και ένας 14χρονος, κατηγορούμενοι για απάτη. 

Σχηματίσθηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σε βάρος 45χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας, για απάτη και πλαστογραφία, ενώ για τα ίδια αδικήματα κατηγορείται επίσης ένας άγνωστος δράστης, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

Μια υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Θάσου, έπειτα από την καταγγελία του θύματος την προηγούμενη εβδομάδα

Συνελήφθησαν την Παρασκευή  το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) Έλληνες, ένας 48χρονος και μία 38χρονη, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων - φιλανθρωπικών αγορών.

Εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξαμελής εγκληματική ομάδα, που ενέχεται σε υπόθεση εκβίασης, μέσω διαδικτύου, σε βάρος ημεδαπού. Συνελήφθησαν στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης τρεις αλλοδαποί με την αυτόφωρη διαδικασία 

Εξιχνιάσθηκαν 6 υποθέσεις απάτης σε ανυποψίαστους πολίτες. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου έγκλειστου σε κατάστημα κράτησης και 2 ακόμα συνεργών του, Κατάφερναν να αποσπούν χρηματικά ποσά με το πρόσχημα ότι επίκειται «κούρεμα» τραπεζικών καταθέσεων. Το παράνομο οικονομικό όφελος που αποκόμισαν υπολογίζεται στα 18.500 ευρώ