Πρωτοσέλιδα

 

 

 

 

 

Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας

Μια μουσική περιπλάνηση στο Ελληνικό τραγούδι διοργανώνει το βράδυ της Κυριακής 11 Αυγούστου η Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών στον κινηματογράφο "Ζέφυρο" στην παλιά Νομαρχία Καβάλας.

Το ωδείο «Νεάπολις» Καβάλας , σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, έχει την τιμή και τη χαρά να παρουσιάσει στο κοινό της Καβάλας μια συναυλία υψηλού επιπέδου, στην οποία το τρίο Μονάχου-Γερμανίας έχει επιμεληθεί μια βραδιά κλασικής μουσικής με επιλεγμένα έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

O Σ.Φ.Γ.Τ.Καβάλας και η Θασιακή Ένωση Καβάλας διοργανώνουν την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 στις 20:15 στο Θεατράκι Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Στην εκδήλωση θα μιλήσει η φιλόλογος κ. Θεοπούλα Τσαπάνη με θέμα «η θέση της γυναίκας χθες και σήμερα»  και στη συνέχεια θα προβληθεί ταινία με θέμα τη γυναίκα του σήμερα.
 

Η Εικαστική ομάδα της Στέγης (Σ.Φ.Γ.Τ.Καβάλας) σε  συνεργασία με τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Παναγίας Καβάλας "ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ" διοργανώνουν στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΚΑΣΤΡΟΦΕΓΓΙΣΜΑΤΑ 2015
έκθεση σύγχρονης τέχνης με τίτλο "Η κόλαση είναι οι άλλοι" στην Παλιά Μουσική (Παναγία Καβάλας)