Σωτήρης Σωτηριάδης

Στο δήμαρχο Καβάλας απευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για τον καυγά που ξέσπασε στο δημοτικό συμβούλιο.

Άγριος καυγάς μέσα στο δημοτικό συμβούλιο στην συνεδρίαση της Πέμπτης 9 Μαρτίου μεταξύ του δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη και του δημοτικού συμβούλου της Συμπαράταξης Πολιτών Σωτήρη Σωτηριάδη.

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας με τη "Συμπαράταξη Πολιτών" Σωτήρης Σωτηριάδης, στέλνει το δικό του μήνυμα.

«Τα παιδιά των ιδρυμάτων στερούνται το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα και μειονεκτούν στο επίπεδο της εκπαίδευσης και της κοινωνικής ζωής» τονίζει ο δημοτικός σύμβουλος της Συμπαράταξης Πολιτών, μιλώντας στον KavalaNews 102.8.

«Να αποσυρθεί η αναχρονιστικ

«Η ΝΔ φοβάται να παραδεχθεί ότι έχει κάνει λάθος στην πολιτικής της», σχολιάζει ο αναπληρωτής συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρης Σωτήριάδης μετά τις ανατιμήσεις σε ενέργεια και βασικά αγαθά. 

Στις εγκαταστάσεις της ENERGEAN στη Νέα Καρβάλη μετέβησαν το πρωί της Παρασκευής 13/8 η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου και ο αναπληρωτής συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρης Σωτηριάδης. 

Συνέντευξη Τύπου με τον διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας Ντίνο Κλειτσιώτη και τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη με θέμα τους εμβολιασμούς ανακοίνωσε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουλίου ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Καθαρίστηκε από τα επικίνδυνα χόρτα ο χώρος γύρω από το 9ο δημοτικό σχολείο στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου. Το θέμα είχε φέρει στη δημοσιότητα ο δημοτικός σύμβουλος της Συμπαράταξης Πολιτών Σωτήρης Σωτηριάδης. 

"Κι όμως ενώ πριν από μία εβδομάδα άνοιξαν τα σχολεία, δεν φρόντισε ο δήμος Καβάλας ενώ ήταν κλειστά για τόσους μήνες να καθαρίσει τα χόρτα", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος της Συμπαράταξης Πολιτών Σωτήρης Σωτηριάδης. 

Επιστρέφει μετά από αρκετούς μήνες αποχής, στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας η "Συμπαράταξη Πολιτών" μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση των εργαζομένων στο "Βοήθεια στο Σπίτι".  

 

Να δώσει απαντήσεις η διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης λέει μιλώντας στον kavalaΝews 102,8 ο πρώην πρόεδρος Σωτήρης Σωτηριάδης σχετικά με τις απολύσεις των 12 εργατών καθαριότητας από τις δομές της περιφέρειας.

«Oύτε εκβιαζόμαστε, ούτε σας φοβόμαστε», δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας της Συμπαράταξης Πολιτών, Σωτήρης Σωτηριάδης με αφορμή την επιστολή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου (δες ΕΔΩ) που κάλεσε τους τρεις δημοτικούς συμβούλους της παράταξης να «απολογηθούν» για την αποχή τους από τις συνεδριάσεις. 

 

Εξηγήσεις από τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη για την "στημένη" εκπομπή σε τηλεοπτικό σταθμό της Καβάλας όπου συμμετείχε και ο επικεφαλής της "Συμπαράταξης Πολιτών" Άρης Βέρρος, αλλά και απαντήσεις για μία σειρά από θέματα που έχει θέσει η παράταξη ζητά ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Σωτηριάδης. 

 

«Χωρίς να κατέχω την απόλυτη αλήθεια και με όλο το σεβασμό αλλά δεν αρκεί να είμαστε με την Σοφία σήμερα και με την Ελένη χθες. Δεν αρκεί να είμαστε με κανένα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης/κακοποίησης/εκμετάλλευσης αν συγχρόνως δεν κοιταχτούμε πρώτα στο δικό μας καθρέφτη κι αν δεν κάτσουμε κάτω ως κοινωνία να συζητήσουμε επί της ουσίας για τις αιτίες που οδηγούν σε τέτοιες καταστάσεις», σχολιάζει ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Σωτήρης Σωτηριάδης με αφορμή το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που κατήγγειλε η Χρυσή Ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου.

 

Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα Σάββατο 9 Ιανουρίου από τη δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πάτρας Γιάννη Καλαμπόκας. Την ιστορία θυμίζει ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας της "Συμπαράταξης Πολιτών" Σωτήρης Σωτηριάδης με ανάρτησή του στο facebook

Εμμένουν στην απόφασή τους να μη συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών» καταλογίζοντας στον δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη εμπαιγμό στο θέμα των εργαζομένων στη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι».

"Επτά χρόνια μετά από τη στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τη νύχτα που το νεοναζιστικό τάγμα εφόδου της Νίκαιας λάμβανε μήνυμα να μεταβεί στο Κερατσίνι όπου βρισκόταν ο Παύλος μαζί με την παρέα του

Με τη φιλοξενία τεσσάρων ομάδων και 64 αθλητών και συνοδών θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα, από τις 27 έως τι 30 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου»,το 2ο Διεθνές Τουρνουά Καλαθ

Στα προγράμματα που υλοποιεί το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναφέρθηκε αναλυτικά ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Σωτήρης Σωτηριάδης στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Μαρτίου.

Ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Σωτήρης Σωτηριάδης τίμησε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά για την πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια που προσέφερε στα παραρτήματα του ΚΚΠ ΠΑΜΘ

Συζήτηση με θέμα : «Είναι θέμα αγάπης, όχι φύλου - Συζητάμε για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία των ομοφύλων ζευγαριών» πραγματοποιήθηκε από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30 στο Στέκι Σπούτνικ.

Διπλάσιος είναι ο αριθμός των αιτήσεων για αναδοχή από τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Α.Μ.Θ. δηλώνει ο πρόεδρος Σωτήρης Σωτηριάδης.

 διημερίδα με θέμα "Παιδική προστασία αναδοχή και υιοθεσία" διοργανώνει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Α.Μ.Θ. την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018.

Ο επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών, Άρης Βέρρος, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους Σωτήρη Σωτηριάδη και Νίκο Μουρτασάγα, επισκέφτηκαν τη ΔΕΥΑ Καβάλας με σκοπό να συζητήσουν με τους ερ

Ο Πρόεδρος κύριος Σωτήρης Σωτηριάδης και τα μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ., καθώς και τα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά  τον κύριο ΠΙΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΟ και την Κατασκήνωση PITSA’S CAMP, για τη φιλοξενία δεκαεννέα παιδιών του Παραρτήματός

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ. κ. Σωτηριάδης Σωτήριος, είχε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο  της Τεχνικής Υπηρεσίας κ.

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, στις 6.30μ.μ, στο Αμφιθέατρο «Δημοκρατίας» στην Ελευθερούπολη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με την παρουσία πολυάριθμου κοινού, η θεατρική παράσταση «η κυρ

Την Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015, τα Μέλη του Τμήματος Κεραμικής του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Καβάλας επισκέφθηκαν  το Εργαστήριο Κεραμικής «ΓΑΙΑ» της κ.

Σελίδες