σεισμόπληκτοι

Την Τρίτη (04/04) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε συνάντηση στο σεισμόπληκτο Χατάι της Τουρκίας με τον ομόλογο του Χουλουσί Ακάρ.

Την Πέμπτη (23/03) o Δήμος Καβάλας βράβευσε τον διασώστη Λευτέρη Λύρατζη για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας.

Την Παρασκευή (03/03) ολοκληρώθηκε η συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας από την Π.Ε. Καβάλας.

Την Πέμπτη (02/03) ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τη Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και

Με νέα ανακοίνωση της η ΕΠΣ Καβάλας ενημερώνει πως η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας θα συνεχιστεί έως και τις 28 Φεβρουαρίου.

Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή των πολιτών και των επιχειρήσεων στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Καβάλας για τους σεισμόπληκτους σε Συρία και Τουρκία.

Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημέρωσε πως θα γίνει συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και αποστολή τους στις πληγείσες περιοχές από το σεισμό στα γραφεία του Επιμελητηρίου, έως την Παρασκευή (17/02).

Η ανταπόκριση του λαού της Καβάλας στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους πληγέντες σε Τουρκία και Συρία ήταν τεράστια, με τον κόσμο άμεσα να βοηθά αυτούς που έχουν ανάγκη.

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας οργανώνει ο Σύλλογος Τριτέκνων Καβάλας

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συλλέγει ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και Συρίας.

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στο κάλεσμα του Δήμου Καβάλας, για έμπρακτη στήριξη των σεισμοπαθών της Ελασσόνας.

 

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας,συγκεντρώνει για τους πληγέντες από τους σεισμούς κατοίκους του Δήμου Ελασσόνας, έως την Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021,

Ο Δήμος Καβάλας στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Αλβανίας.