ραντάρ

Θα σαρώνουν επί 24ωρη βάση όλο το περιαστικό δάσος και σε περίπτωση πυρκαγιάς θα δίνουν το στίγμα της και τη βέλτιστη διαδρομή για την Πυροσβεστική.

Οι εξελίξεις στο θέμα της εγκατάστασης του ραντάρ ήταν ραγδαίες τις τελευταίες ημέρες. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ.

Μπορεί προ ημερών ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος να ανακοίνωσε αναστολή των εργασιών τοποθέτησης κεραίας της ΥΠΑ στο Υψάριο (

Αναστέλλεται η απόφαση για την εγκατάσταση κεραίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στο Υψάριο της Θάσου σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το πρωί της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος από το νησί της Θάσου.

Στην κορυφή του όρους Υψάριο βρέθηκαν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου αρκετοί Θάσιοι σε μια πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στα σχέδια της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας να τοποθετήσει κεραίες στην περιοχή.

Δυναμικό παρών έδωσαν το απόγευμα της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου οι κάτοικοι της Θάσου με εκπροσώπους από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το ίδιο απόγευμα. 

Απόφαση για την τοποθέτηση 12 ειδικών συσκευών καταγραφής ταχύτητας και φωτογράφισης οχημάτων έλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.