πυροτεχνήματα

Συνελήφθησαν δύο άνδρες ελληνικής καταγωγής κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων για βεγγαλικά, πυροτεχνήματα και φωτοβολίδες.

γράφει ο

Κωνσταντίνος Τιτόπουλος*

Ο Δήμος Καβάλας υποδέχτηκε το νέο έτος με αθόρυβα πυροτεχνήματα, για να μειώσει την ηχορύπανση και να διασφαλίσει την προστασία των ζώων, όπως ανέφερε σε ανακοίνωση του.

Ο Δήμος Καβάλας, θα υποδεχτεί το ελπιδοφόρο και χαρμόσυνο άγγελμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου, με τη ρίψη πυροτεχνημάτων από το Φάρο της Παναγίας!️ 

 

"Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 12 τα μεσάνυχτα, θα φωτίσουμε τον ουρανό της Καβάλας με πολύχρωμα βεγγαλικά και θα προϋπαντήσουμε τον καινούργιο χρόνο, με την πεποίθηση ότι στο ημερολόγιό του θα γράψουμε μόνο καλές ειδήσεις!

Πυροτεχνήματα στο λιμάνι για τα 108 χρόνια απελευθέρωσης της Καβάλας με αφορμή τις εκδηλώσεις που είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα για τα "Ελευθέρια 2021". Η φωτογραφία είναι του Μάκη Καρολίδη. 
 

Μόλις το ρολόι έδειξε μεσάνυχτα τα πυροτεχνήματα στον ουρανό της Καβάλας σήμαναν την άφιξη του 2021. 

 

Με πυροτεχνήματα ο Δήμος Καβάλας υποδέχθηκε το 2021 και ο ουρανός γέμισε φως σημαίνοντας τη νέα χρονιά. Μόλις το ρολόι έδειξε μεσάνυχτα έγινε ρίψη των πυροτεχνημάτων έγινε από τον φάρο της Παναγίας και η νύχτα έγινε μέρα. 

Πυροτεχνήματα θα ρίξει ο Δήμος Καβάλας το βράδυ της Ανάστασης και συγκεκριμένα από τον φάρο της Παναγίας, όπως ενημερώνει με ανακοίνωση της διοίκησης το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 16 Απριλίου.

Εντατικούς και στοχευμένους ελέγχους πραγματοποίησαν οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της διακίνησης και χρήσης παράνομων κροτίδων, παιδικών αθυρμάτων και βεγγαλικών κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Συνελήφθη χθες (28-4-2016) το απόγευμα, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 53χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματί

Συνελήφθησαν χθες (22-4-2016) το απόγευμα, στο νομό Καβάλας, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και εμπορίας ειδών πυροτεχνίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσ

Συνελήφθησαν χθες (10-12-2015) το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό  Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικία

Κατασχέθηκαν 1.920 πυροτεχνήματα και συνελήφθη ένας 28χρονος υπεύθυνος καταστήματος σε χωριό της Καβάλας για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων…

Ένας 54χρονος καταστηματάρχης συνελήφθη γιατί διέθετε πυροτεχνήματα προς πώληση. Κατασχέθηκαν 876 κροτίδες, 18 καπνογόνα, 45 πυρσοί και 2.759 παιδικά αθύρματα…

Έναν 50χρονο Κομοτηναίο συνέλαβε η αστυνομία επειδή στο κατάστημά του πουλούσε βεγγαλικά χωρίς να έχει την απαραίτητη άδεια.

Τα εμπορεύματα της φωτογραφίας κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα... 

Δύο άτομα 21 και 39 ετών, ιδιοκτήτες περιπτέρων, συνέλαβε η αστυνομία στην Καβάλα για παράνομη πώληση πυροτεχνημάτων. Κατασχέθηκαν 4.352 «παιδικά αθύρματα» και οι έλεγχοι κορυφώνονται ενόψει του Πάσχα.