πτώμα

Στην περιοχή του Κεφαλά παραμένει εδώ και 10 περίπου χρόνια το κουφάρι του ασημί opel astra να θυμίζει την τραγική ιστορία του 40χρονου κατοίκου της Θάσου με καταγωγή από την Αλβανία που είχε δώσει τέλος στη ζωή πέφτοντας στον γκρεμό.

Αναγνωρίστηκε το πτώμα του άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στη Σκάλα Ποταμιάς Θάσου

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 28 Ιουλίου η Λιμενική Αρχή Θάσου, από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για τον εντοπισμό πτώματος άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή Σκάλα Ποταμιάς Θάσου.

Το πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε από συγγενικό πρόσωπο και σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας της φαίνεται να έκρυβε την 82χρονη γυναίκα για μέρες όχι μόνο από τις Αρχές αλλά και από το συγγενικό περιβάλλον

Το πρωί της Τετάρτης 11 Αυγούστου λίγο μετά τις 9: 00 το πρωί εντοπίστηκε στη γέφυρα του Νέστου το άψυχο σώμα του 21 χρονου από τη Χρυσούπολη που αγνοούνταν από την προηγούμενη Τετάρτη όταν είχε κάνει βουτιά στα νερά του ποταμού. 

Εντοπίστηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Πέμπτης η σορός του 32χρονου Ιρακινού πιλότου του εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Egnatia Aviation που συνετρίβη την περασμένη Κυριακή στο όρος Μιτσικέλι Ιωαννίνων.
 

Νεκρός στο Περιγιάλι βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (20/12) ο Κώστας Δασκάλου.  Από το πρωί όλες οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στο Περιγιάλι καθώς τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγούσαν εκεί. 

Ένας νεκρός άνδρας ηλικίας γύρω στα 40 εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 8 Αυγούστου σε μια από τις εστίες του ΤΕΙ Καβάλας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατος του άνδρα φαίνεται να επήλθε πριν από μερικές ημέρες από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία

Νεκρή βρέθηκε μια γυναίκα πάνω από 70 ετών στο διαμέρισμα όπου διέμενε στον Άγιο Παύλο. Την γυναίκα βρήκε η αστυνομία η οποία μπήκε στο σπίτι νωρίς το πρωί της Τετάρτης 29 Μαΐου μετά από υποδείξεις των γειτόνων ότι από το σπίτι έβγαινε μια άσχημη μυρωδιά

Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Καβάλα. Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη. Από το πρωί σήμερα Παρασκευή, τα συνεργεία του Δήμου καθάριζαν το συγκεκριμένο διαμέρισμα, έπειτα από διαμαρτυρίες των γειτόνων ότι από εκεί προερχόταν δυσοσμία. Τα συνεργεία του Δήμου όταν μπήκαν μέσα βρήκαν μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών τα οποία άρχισαν και να απομακρύνουν.

Το πτώμα ενός νεαρού άνδρα, σε προχωρημένη αποσύνθεση, ξεβράστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Ιουλίου στην περιοχή της Αλάνας της Νέας Ηρακλείτσας, μπροστά από το χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Τέλος στο μυστήριο με την εξαφάνιση 31χρονης γυναίκας από την Καβάλα δόθηκε το πρωί της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου όταν βρέθηκε το πτώμα της στη χερσόνησο της Παναγίας στην Καβάλα, κάτω από την πλατεία Μεχμέτ Αλί, σε ένα σημείο που δεν διακρινόταν εύκολα ούτε από στεριάς ούτε από θαλάσσης.