πώληση

Την πρόθεσή της να προχωρήσει στην εκποίηση της εταιρίας λιανικών πωλήσεων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Κωτσόβολος γνωστοποίησε σήμερα, με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου βρετανικός Όμιλος Currys.

Το εμπορικό λιμάνι Καβάλας «Φίλιππος Β’», τμήμα του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας (ΟΛΚ) είναι στην τελική φάση διαγωνιστικής διαδικασίας από το ΤΑΙΠΕΔ εδώ και αρκετό καιρό, μέσω υπο-παραχώρησης.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στις 10:00 έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ τα μέλη του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Νομού Καβάλας, με αφορμή τις εξελίξεις την πώληση της Επιχείρησης και τις αυξήσεις στα τιμολόγια.

Σε εκτενή έρευνα που πραγματοποίησε το Tornos News σε δημοφιλείς διαδικτυακούς τόπους πώλησης για την αγορά και πώληση ακινήτων το τρίμηνο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου, καταγράφηκαν 298 αγγελίες για την πώληση ξενοδοχείων στο σύνολο της χώρας.

 

Την έντονη αντίθεση του στην πιθανή ιδιωτικοποίηση του επιβατικού λιμένα της Καβάλας και στα σενάρια αξιοποίησης της χερσαίας ζώνης του λιμανιού που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, εξέφρασε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης,

Στην κρατική εταιρία fraport και την ελληνική Slentel Ltd (θυγατρική του ομίλου «Κοπελούζος») παραχωρήθηκε χθες με σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση το αεροδρόμιο της Καβάλας μαζί με 13 ακόμα περιφερειακά κερδοφόρα αεροδρόμια της χώρας