Παύλος Ζησίμου

Πρόταση για δημιουργία κλινικής για τα αδέσποτα ζώα σε περιφερειακό επίπεδο που θα εξυ

Mετά την καταστροφική πυρκαγιά στον Δήμο Νέστου η οποία προκάλεσε ζημιές σε κτίρια στο Διαλεκτό και την Αβραμηλιά, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Χρήστο Μέτιο, Παύλος Ζησίμου, κατέθεσε σειρά προτάσεων στο Επιμελητήριο Καβάλας, για τη στήριξη των πυρόπληκτων.

Ανοιχτή επιστολή στέλνει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Παύλος Ζησίμου προς Επιμελητήριο Καβάλας.

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση”, κάνοντας εκ νέου ερωτήσεις προς τη διοίκηση της περιφέρειας ΑΜΘ, για το αν υπάρχει ρύπανση στο Ερατεινό.

“Έλαβα τη διαβεβαίωση όχι απλά για την μη ύπαρξη προβλήματος αλλά και για τους συχνούς ελέγχους που πραγματοποιούνται καθώς και την απόλυτη ασφάλεια και υψηλή ποιότητα των φρούτων και λαχανικών που καλλιεργούνται”, αναφέρει σε δήλωση του, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Χρήστου Μέτιου, Παύλος Ζησίμου, απαντώντας σε προηγούμενη ανακοίνωση της παράταξης Τοψίδη που αναφέρει πως υπάρχει ρύπανση εδάφους και υδάτων στο Ερατεινό.

Με 155 ευρώ μπορεί κάποιος αυτό το διάστημα με τις πτήσεις charter από το αεροδρόμιο της Καβάλας να πετάξει προς το Λονδίνο.

Η συμμετοχή ενός γιατρού στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Καβάλα, το σκάνδαλο και η εκκρεμότητα στη δικαιοσύνη, η αναζήτηση ενός "success story" από το χώρο της επιχειρηματικότητας και το παρασκήνιο... 

Με ανακοίνωσή τους ο επικεφαλής της παράταξης «Ανανέωση Τώρα» Παύλος Ζησίμου και 7 ακόμα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας καταδικάζουν τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο γραφείο του προέδρου, Μάρκου Δέμπα την προηγούμενη εβδομάδα με μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα.

Και ενώ το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού είναι πλέον γεγονός στη χώρα μας, ακολούθως οι συνέπειες στο εμπόριο κάνουν και αυτές την εμφάνιση τους.

Με αφορμή την χθεσινή κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Καβάλας, εφόσον και φέτος δεν μας δόθηκε η δυνατότητα χαιρετισμού, ευχόμαστε σε όλους τους επαγγελματίες καλή χρονιά με ευημερία, υγεία και κέρδη

Για μεθοδεύσεις των διοικητικών συμβουλίων του επιμελητηρίου Καβάλας με αφορμή τη συνεδρίαση που είχε προγραμματιστεί για το νησί της Θάσου καταγγέλλουν τη διοικούσα επιτροπή και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της παράταξης Ανανέωση Τώρα. 

Τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα επισκέφθηκε ο Παύλος Ζησίμου μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας. Ο Παύλος Ζησίμου  έχει οριστεί από τη διοικούσα του Επιμελητήριο υπεύθυνος για το θέμα των διοδίων και για αυτό το θέμα συζήτησαν διεξοδικά με τη δήμαρχο

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας το απόγευμα της Δευτέρας 21 Μαΐου με αφορμή τη συζήτηση για αποφάσεις που λαμβάνει η διοικούσα επιτροπή του Επιμελητηρίου Καβάλας της παράταξης του Μάρκου Δέμπα χωρίς να ενημερώνει τους συμβούλους σύμφωνα με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης των Παύλου Ζησίμου και Κίμωνα Παπαδόπουλου. 

Δεν καταχωρήθηκε, όπως φαίνεται, το αίτημα των 10 μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου για σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς αυτό κατατέθηκε ηλεκτρονικά και όχι εγγράφως.

Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο ζητούν στο Επιμελητήριο οι παρατάξεις των Παύλου Ζησίμου και Κίμωνα Παπαδόπουλου, με θέματα το επικείμενο συλλαλητήριο κατά των διοδίων αλλά και την εκ

Το προηγούμενο διάστημα έγιναν οι εκλογές των τμημάτων του Επιμελητηρίου, όπως γίνεται κάθε φορά που αλλάζει η διοίκηση.

Με οριακή πλειοψηφία, δηλαδή με τις ψήφους μόνο των 11 μελών της διοίκησης Δέμπα και με 10 «λευκά» από την ενωμένη, όπως φαίνεται, αντιπολίτευση Παύλου Ζησίμου-Κίμωνα Παπαδόπουλου, ορίστηκε η νέα Δ

Η πολιτική που ακολουθήσαμε στις 40 μέρες της προεκλογικής περιόδου στο Επιμελητήριο είναι ενδεικτική του δυναμισμού με τον οποίο σκοπεύουμε να ασκήσουμε διοίκηση.

Σε αυτές τις εκλογές δεν αντιπαρατίθενται επαγγελματίες της αγοράς με άλλους επαγγελματίες της αγοράς.

Μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές του Επιμελητηρίου και οφείλουμε να εκφράζουμε έως το τέλος τη φωνή του μέσου επιχειρηματία στο νομό Καβάλας. Τονίζουμε εδώ και καιρό ότι δεν πρέπει να αφήσουμε κανέναν επιχειρηματία με το παράπονο «τι έκανε το Επιμελητήριο για τη δική μου επιχείρηση».

Ο επίδοξος «κληρονόμος του Επιμελητηρίου» μπορεί να συνεχίσει να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Μπορεί επίσης να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στα μέλη του συνδυασμού του. Ας κρατήσει όμως για τον εαυτό του τα μαθήματα «ηθικής». 

Θα ήταν πολύ βολικό για τους επίδοξους «κληρονόμους του Επιμελητηρίου» να αποσιωπήσουμε –κι εμείς- τα «κακώς κείμενα», τις μεθοδεύσεις και τις «παραφωνίες» στις επικείμενες εκλογές. Επειδή το θράσος περισσεύει σε όλα τα επίπεδα, σε αρχηγούς και αρχηγόπουλα, προειδοποιούμε να σκέφτονται δύο φορές όσοι βιαστούν να «παπαγαλίσουν» ξανά το γνωστό «ποίημα» περί «λαϊκισμού».

Από την έναρξη, κιόλας, της προεκλογικής περιόδου στο Επιμελητήριο Καβάλας, είχαμε στηλιτεύσει τις μεθοδεύσεις που υπήρχαν ώστε να διεξαχθούν «εκλογές για λίγους».

Αυτά είναι τα ονόματα των υποψηφίων σε κάθε έναν από τους 3 συνδυασμούς που κατεβαίνουν σε αυτές τις εκλογές 

 

Τους φακέλους με τους υποψήφιους συμβούλους των συνδυασμών τους κατέθεσαν την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου το μεσημέρι στο Επιμελητήριο οι υποψήφιοι πρόεδροι του φορέα.

 

Ο συνδυασμός μας επέλεξε να τοποθετηθεί δημοσίως αυτές τις ημέρες για ένα θέμα μείζονος σημασίας, όπως το χαρακτηρίσαμε, για την τοπική οικονομία: αυτό των ακτοπλοϊκών δρομολογίων Καβάλας – Θάσου. Με λύπη μας επισημάναμε ότι το Επιμελητήριο δεν παρενέβη στις αποφάσεις που έλαβε προ ημερών το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) οι οποίες αφορούν ένα ολόκληρο δρομολογιακό έτος.

Για ακόμη μια χρονιά γινόμαστε μάρτυρες μιας σοβαρής στρέβλωσης στην τοπική μας οικονομία αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν και φέτος στην ακτοπλοϊκή γραμμή που συνδέει τη Θάσο με την πρωτεύουσα του νομού. Μπροστά σε αυτό το «μπαλάκι ευθυνών» ανάμεσα σε –μη αποκεντρωμένες δυστυχώς- υπηρεσίες, θα περίμενε κανείς από το Επιμελητήριο Καβάλας να παρέμβει.

Σελίδες