Πάσχα

Στα μέσα Μαρτίου βρίσκεται η πρώτη αργία για την φετινή χρονιά, με την Καθαρά Δευτέρα να κάνει την αρχή στις 18 Μαρτίου.

Ανακοίνωση για την επίσκεψη του δημάρχου Καβάλας, Θεόδωρου Μουριάδη στα ΚΑΠΗ εξέδωσε ο Δήμος Καβάλας

Βαρύς ο απολογισμός των τραυματισμών από βεγγαλικά και το φετινό Πάσχα.

Ειδική πτήση της AEGEAN, χωρίς κόστος για το ελληνικό δημόσιο, θα αναχωρήσει αύριο, Μεγάλο Σάββατο, το πρωί από την Αθήνα για να φέρει το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα.

Κορυφώνεται σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή και αύριο, Μεγάλο Σάββατο, η κίνηση στην αγορά για τα τελευταία δώρα και για τις προετοιμασίες του εορταστικού τραπεζιού.

Λιακάδες το Μεγάλο Σάββατο, συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Τη Μεγάλη Παρασκευή (14/04), η φιλαρμονική της Ελευθερούπολης έδωσε την καθιερωμένη συναυλία της στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου, μετά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών.

Δείτε ποια δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου 2023 και τη Δεύτερη μέρα του Πάσχα

Η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωση της, κάνει γνωστές τις δράσεις της το τελευταίο δεκαήμερο για την καταπολέμηση της διακίνησης και χρήσης παράνομων ειδών πυροτεχνίας.

Στο καλάθι της… ακρίβειας μπαίνει το φετινό Πάσχα και το πατροπαράδοτο τσουρέκι είτε το παρασκευάζει κάποιος στο σπίτι είτε το προμηθευτεί από ζαχαροπλαστείο ή σούπερ μάρκετ.

Λιακάδες με 22-25 βαθμούς αλλά και τοπικές μπόρες αναμένονται τη Μεγάλη Παρασκευή, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Τη Μεγάλη Τρίτη (11/04) το προσωπικό και οι εκπαιδευόμενοι του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ επισκέφθηκαν το δημαρχείο αλλά και τα γραφεία της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ” και αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα.

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενόψει του Πάσχα, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι η εβδομάδα πριν το Πάσχα (από την Κυριακή των Βαϊων το βράδυ μέχρι το Μ. Σάββατο) και ονομάζεται «Μεγάλη» γιατί τα γεγονότα όπου τελούνται και βιώνονται στους Ιερούς Ναούς είναι κοσμοσωτήρια για τον άνθρωπο.

Ανακοινώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου το ωρολόγιο πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα 2023.

Μια γιορτινή δράση για να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι φέτος το Πάσχα, οργανώνει ο Δήμος Καβάλας σε συνεργασία με τοπικά καταστήματα.

Χειροποίητες λαμπάδες οι οποίες πρόκειται να πουληθούν σε εκδήλωση έφτιαξαν τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας.

Μια δράση προκειμένου να λάβουν δώρα όλα τα παιδάκια το Πάσχα διοργανώνει για 5 συνεχόμενη χρόνια «Ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας».

Με πολύ κόσμο μετά από τρία χρόνια, εξαιτίας των μέτρων κατά του κορωνοϊού, οι ναοί γέμισαν από πιστούς που έψαλλαν το «Χριστός Ανέστη

Σε κλίμα κατάνυξης και λαμπρότητας, παρουσία πλήθους πιστών, τελέστηκε στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα η λειτουργία της Αφής του

Σελίδες