παρουσίαση βιβλίου

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του εικαστικού φωτογράφου και ποιητή Ηλία Γεωργιάδη με τίτλο “Κρύπτες από δάφνη”,

Στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην δημάρχου Ελευθερούπολης, κ. Πέτρου Παναγιώτου, με τίτλο «Μια πορεία, δύο σταθμοί» προσκαλεί ο δήμος Παγγαίου όλους τους ενδιαφερόμενους.

Στην παρουσίαση της ποιητικής της συλλογής «Λέξεις! Ανάσες της ψυχής μου» προσκαλεί τους πολίτες η Συγγραφές Έλενα Κιρκασιάδου.

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας σας προσκαλεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 7:30μμ, στην παρουσίαση του βιβλίου «Κάμπος»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και οι εκδόσεις Ιωλκός, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ματίνας Δαραβάνη με τίτλο «Τρυφερά ανασαίνω».

Η μυθιστορηματική βιογραφία του δημοσιογράφου Γιάννη Βίτσα βασισμένη στη ζωή της ηθοποιού Κάκιας Κοντοπούλου θα παρουσιαστεί στην Ορεστιάδα, τη Ξάνθη και τη Δράμα στις 17, 18 και 19 Αυγούστου.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», οι εκδόσεις Οσελότος και το βιβλιοπωλείο Χαρτόπολις σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αθηνάς Παναγιωτίδου με τίτλο:

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας έχουν τη χαρά να παρουσιάσουν στην Καβάλα το πρώτο συγγραφικό έργο της νεοανερχόμενης συγγραφέα από την Καβάλα Χριστίνας Κυριακίδου

Αποδείξεις ότι η Θάσος πρέπει να υπαχθεί στις μη δορυάλωτες περιοχές παρουσιάστηκαν κατά την εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης Καβάλας για την ανάλυση του 19ου τόμου με τα πρακτικά της ημερίδας για τα ε

Την πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του με θέμα την κρίση έκανε ο σκιτσογράφος Μπάμπης Καζαντζίδης.