παγκόσμια ημέρα δασοπονίας

Την Τρίτη (21/03) με αφορμή την παγκόσμια ημέρα δασοπονίας, διοργανώθηκε εκδήλωση στο δάσος του Ζυγού, στην τοποθεσία «Κρυονεράκι», από τον Δήμο Καβάλας, την Κοινότητα Ζυγού, το τοπικό παράρτημα του ΓΕΩΤΕΕ, το Δασαρχείο, τον Φυσιολατρικό Όμιλο Ζυγού και το Δημοτικό σχολείο Ζυγού.

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ» συνεχίζεται κανονικά με την αποστολή φωτογραφιών στο e-mail: [email protected] μέχρι την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

κδήλωση αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα Δασοπονίας διοργανώνει την Πέμπτη 21 Μαρτίου το Δασαρχείο Καβάλας σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης και τη διεύθυνση Δασών Καβάλας στις 10:00 στο Κέντρο Υποδοχής Επισκεπτών Νέστου στη Νέα Καρυά.

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Δασοπονίας (21 Μαρτίου 2018) το Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Νέστου, την Αναπτυξιακή Νέστου Α.Ε.,  την Δ/νση Δασών Ν. Καβάλας, το Δασαρχείο Καβάλας και τον Φορέα Διαχείρισης Νέστου – Βιστωνίδας – Ισμαρίδας διοργανώνει σχετική εκδήλωση.