ΟΤΕ

Ένα έργο παγκόσμιας εμβέλειας, την «Αθωνική Ψηφιακή Κιβωτό», υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ για λογαριασμό της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους. Στόχος του έργου ήταν η διάσωση, διαφύλαξη και προβολή του πολιτιστικού και κειμηλιακού πλούτου της Αθωνικής Πολιτείας, μέσω της ψηφιοποίησης και τεκμηρίωσης του ιστορικού αρχείου και των έργων τέχνης, καθώς και η διάθεσή τους στην παγκόσμια κοινότητα μέσω του διαδικτύου.

 

Συνδέσεις Fiber to the Home (FTTH) δηλαδή οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι, παρέχει πλέον και στην Καβάλα η Cosmote σύμφωνα με ανακοίνωση του Ομίλου. Μέχρι τώρα, παρέχο

Μια ιδέα που έρχεται από το εξωτερικό υιοθέτησε πρόσφατα η πόλη της Κατερίνης για να «ντύσει» με τέχνη την ασχήμια στην οποία έχουν περιέλθει οι καμπίνες του ΟΤΕ, που είναι γνωστές

O Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. («ΟΤΕ»), ανακοινώνει ότι ο Όμιλος ΟΤΕ άντλησε €500 εκατ. από τις διεθνείς αγορές με την  ολοκλήρωση, χθες, της διαδικασίας βιβλίου προσφορών (bookbuilding) για την έκδοση νέου ομολόγου επταετούς διάρκειας.

Μεγάλη ταλαιπωρία έχει προκαλέσει η γενική βλάβη στο ίντερνετ τόσο στην περιοχή του Νέστου όσο και στην περιοχή της Θάσου αφού ολόκληρα τηλεφωνικά κέντρα της περιοχής έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.

Εργασίες του ΟΤΕ ξεκίνησαν από το πρωί της Τρίτης 19 Ιουνίου 2018 στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης στην Καβάλα. Οι εργασίες αφορούν τη συντήρηση και αναβάθμιση του δικτύου οπτικών ινών της εταιρείας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα διαρκέσουν μέχρι αύριο το βράδυ στις 20:00.

Αρχικά υπήρξε ενημέρωση ότι η διακοπή υπηρεσιών οφείλεται σε εργασίες αναβάθμισης, καθώς ο ΟΤΕ ετοιμάζεται να δώσει στο νησί και ιδιαίτερα στις πολυσύχναστες τουριστικές περιοχές υπηρεσίες Ίντερνετ 100 και 200 mbps.