Ορφέας Ελευθερούπολης

Η διοίκηση του Ορφέα Ελευθερούπολης καταγγέλλει πως τα μέλη της αποστολής του Αετού Οφρυνίου, μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων για την Α’ ΕΠΣ Καβάλας, έκαναν σοβαρές ζημιές στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου της Ελευθερούπολης.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας, κάλεσε σε απολογία την ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης αλλά και τον αξιωματούχο της ομάδας κ. Χρυσόστομο Μανωλαρά, για την ένταση που υπήρξε μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ορφέα με τον Άρη Πηγών για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Καβάλας.

Ανακοινώθηκε η απόφαση για την έφεση που είχε κάνει ο Ορφέας Ελευθερούπολης, μετά την

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών ο πρώην παίκτης του Ορφέα Ελευθερούπολης Τάσος Χαϊδαρίδης. Αγωνιζόταν με τα χρώματα της ομάδας τη δεκαετία του ’90. 

Τον 19χρονο τερματοφύλακα Σάββα Ελάνογλου απέκτησε ο Ορφέας Ελευθερούπολης με δανεισμό από τον ΑΟ Καβάλα.

Ο Άρης Πηγών εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση για την ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία από τον Ορφέα Ελευθερούπολης, για την αναμέτρηση Πηγές-Ορφέας 2-0, για την Α’ ΕΠΣ Καβάλας.

Ο Άρης Πηγών επικράτησε με 2-0 επί του Ορφέα Ελευθερούπολης το Σάββατο (07/10), για την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Καβάλας.

Το απόγευμα της Κυριακής (10/09), διεξήχθη ο τελικός του Super Cup Καβάλας “Δημήτρης Ρουμελιώτης”, στο Κοκκινόχωμα.

Την Κυριακή 16 Ιουλίου θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους παλαίμαχους του Ορφέα Ελευθερούπολης και φίλους του Θοδωρή Ζαγοράκη, με πολλούς ποδοσφαιριστές από την Εθνική Ελλάδος του 2004 να δίνουν το παρών. Ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της Ελευθερούπολης στις 19:00 το απόγευμα.

Ο Ορφέας Ελευθερούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Φραγκούλη Σαββατιανού, που επιστρέφει στο σύλλογο μετά από 10 χρόνια.

Την Κυριακή διεξήχθη η 6η αγωνιστική των Περιφερειακών μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Την Κυριακή στις 17:00 το απόγευμα θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική των Περιφερειακών μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Η 5η αγωνιστική των Περιφερειακών μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική διεξήχθη την Τετάρτη (31/05).

Ο Ορφέας Ελευθερούπολης ηττήθηκε την Κυριακή (28/05) από τη Νίκη Ευκαρπίας με 1-2, για την 4η αγωνιστική των περιφερειακών μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Η 4η αγωνιστική των Περιφερειακών μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική θα διεξαχθεί την Κυριακή (28/05) στις 17:00 το απόγευμα.

Το Σάββατο (13/05) έγινε η πρεμιέρα των περιφερειακών Playoffs για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Την Τρίτη (09/05) διεξήχθη ο δεύτερος αγώνας των ημιτελικών του Κυπέλλου Καβάλας ανάμεσα σε Ορφέα Ελευθερούπολης και Άρη Πηγών.

Ο Άρης Πηγών εξέδωσε ανακοίνωση που απαντά σε προηγούμενη ανακοίνωση του Ορφέα Ελευθερούπολης. Ο Ορφέας είχε παράπονα για τη φιλοξενία του Άρη και χαρακτήρισε τον κύριο Ιγνατιάδη φανατικό εχθρό του Ορφέα.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ορφέας Ελευθερούπολης για τον αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Καβάλας με τον Άρη Πηγών.

Την Κυριακή (30/04) ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Καβάλας και η διοίκηση της ΕΠΣΚ συγχαίρει τις τρεις ομάδες που κατέκτησαν τα φετινά τοπικά πρωταθλήματα της Καβάλας.

Η 26η και τελευταία αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Καβάλας διεξήχθη το διήμερο (29-30/04).

Σελίδες