οπτικές ίνες

Μία φωτογραφία σε δρόμο της Καβάλας λίγο μετά την εκκλησία του Αγίου Παύλου δείχνει πως στο σημείο μετά τις εργασίες για τις οπτικές ίνες, οι στρώσεις ασφάλτου που έχουν προστεθεί δεν είναι όσες είχαν αφαιρεθεί.

Μια ακόμα βλάβη σε αγωγό ύδρευσης προκλήθηκε στην περιοχή των Ποταμουδίων το πρωί της Παρασκευής 2/12 από τα συνεργεία που κατασκευάζουν τα δίκτυα οπτικών ινών.

Παρά την υπόσχεση του εργολάβου των οπτικών ινών, πως δεν θα ξανά υπάρξει πρόβλημα με τους αγωγούς της ΔΕΥΑΚ, είχαμε νέα βλάβη.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2022 η εκδίκαση της προσωρινής διαταγής που κατέθεσαν ο Δήμος Καβάλας και η ΔΕΥΑΚ, κατά ιδιωτικής εταιρείας οπτικών ινών, η οποία πραγματοποιεί εργασίες τους τελευταίους μήνες σε διάφορα σημεία της πόλης. 

Διακοπή υδροδότησης λόγω βλάβης που προκλήθηκε από εργασίες των συνεργείων κατασκευής δικτύου οπτικών ινών σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου στην περιοχή της Δεξαμενής.

Βλάβη στην υδροδότηση περιοχών της Καβάλας σημειώθηκε για ακόμη μια φορά το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2022 λόγω των τοποθέτησης οπτικών ινών.

Με δυο σοβαρά περιστατικά βλαβών ήρθε αντιμέτωπη η ΔΕΥΑ Καβάλας το μεσημέρι και το απόγευμα της Τρίτης 1 Νοεμβρίου.

«Η διακοπή υδροδότησης στην περιοχή Καλαμίτσας – Κηπούπολης οφείλεται σε βλάβη του δικτύου ύδρευσης που προκλήθηκε, από τις εργασίες κατασκευής δικτύου οπτικών ινών», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΔΕΥΑ Καβάλας.