Ομιλία

Στην Καβάλα θα βρίσκεται την Παρασκευή 16 Ιουνίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Την κεντρική προεκλογική της ομιλία πρόκειται να πραγματοποιήσει η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου.

Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική.

Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας στην ομιλία που πραγματοποίησε στη Νέα Καρβάλη η βουλευτής Καβάλας και εκ νέου υποψήφια Τάνια Ελευθεριάδου.

Ομιλία – συζήτηση διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καβάλας

Ομιλία – συζήτηση διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καβάλας.

Στο πλαίσιο της περιοδική έκθεσης  «Σουηδοί εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού στην Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο» που εγκαινιάστηκε στις 28 Σεπτεμβρίου

Στα πλαίσια των Συνεδριακών διεργασιών του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιείται το διήμερο 10 και 11 Νοέμβρη πολιτική εξόρμηση του κόμματος στην ΑΜΘ. Η εξόρμηση κορυφώνεται με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, την Πέμπτη 11/11 και ώρα 7μμ. 

«Με το νομοσχέδιο για το επιτελικό Κράτος βάζουμε τέλος στην κομματικοποίηση, στη γραφειοκρατία, στην πολυνομία και στην πολυδιάχυση αρμοδιοτήτων. Με απλά λόγια περνάμε σταδιακά από το koumparos.gov σε ένα πραγματικό open.gov.

Φίλες και Φίλοι

Σήμερα μετά από 52 μαρτυρικούς μήνες κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι λυπηρό  ο απερχόμενος Πρω-θυπουργός να αρνείται να κατάλαβει τους λόγους για τους οποίους οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τον εξα-νάγκασαν να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νομού Καβάλας Βάσω Παπουτσή Μήττα σας προσκαλεί στην κεντρική π

Ενημερώνουμε ότι την ΔΕΥΤΕΡΑ 1/7/2019  ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο AirHotel GALAXY προεκλογική ομιλία με ομιλητή τον υποψήφιό μας στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας ΘΟΔΩΡΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ.

Κυρίες και κύριοι

Συμπατριώτες στην Αδελφή πόλη της Νυρεμβέργης. Κύριε Πρόεδρε του Συλλόγου ΦΙΛΟΣ , Αγαπητέ Σωτήρη Ξώγνο

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, έδωσε σήμερα, Τρίτη 11 Ιουνίου, στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του.

 

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και κοστολογημένο σχέδιο για να βγούμε οριστικά από την κρίση. Με πολλές νέες δουλειές. Με χαμηλότερη φορολογία και λιγότερες ασφαλιστικές εισφορές. Και με επιβολή του νόμου και της τάξης για να νιώσουν και πάλι ασφαλείς οι πολίτες».

 

H κεντρική προεκλογική ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, Κώστα Κατσιμίγα, θα πραγματοποιηθεί...

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ιχνηλατώντας την πολιτική κατάσταση από το 2010 μέχρι σήμερα στέκομαι σε τρεις όρους: «μόνιμοι ιδιοκτήτες», «βραχυχρόνιες μισθώσεις» και «ενοικιοστάσιο». 

Το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και ο Σύλλογος «ΠΝΟΗ» για το παιδί και την οικογένεια, σας προσκαλούν στην ομιλία του Καβαλιώτη ιστορικού Κυριάκου Λυκουρίνου με θέμα τις «Άγνωστες πτυχές της τραγωδίας του Ελληνισμού της περιοχής μας»

Στα μέτρα που πρόκειται να ανακοινωθούν στη Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών και τον πρωθυπουργό αναφέρθηκε στη διάρκεια της ομιλίας του στο Κλειστό Γυμναστήριο Ευμοίρου στην Ξάνθη το απόγευμα της

Τη θαυμαστή επίδραση της ελληνικής στις γλώσσες του κόσμου κατέδειξε με ξεχωριστή επιστημονική εμβρίθεια ο ομότιμος καθηγητής γλωσσολογίας στο ιταλικό τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Αντώνιος Μπουσμπούκης.

 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΣΤΟΥ διοργανώνει την Κυριακή στις 14 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης στις 19:00 εκδήλωση με θέμα: "Γυναίκα, Σύγχρονοι Προβληματισμοί και Προβλήματα"

Ο Όμιλος Καβάλας για τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας (ΟΔΕΓ), μαζί με τον Σύλλογο καθηγητών γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας, πτυχιούχων πανεπιστημίου,  Νομών Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης...

Ομιλία με θέμα«Επικοινωνία και Διαχείριση Συγκρούσεων στον Εργασιακό Χώρο» διοργανώνει την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 18:30 το Επιμελητήριο Καβάλας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καβάλας

Στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης για την ψήφιση του νομοσχεδίου με θέμα "Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, Βαθμολογική Διάρθρωση θέσεων, Συστήματα Αξιολόγησης, Προαγωγών και Επιλογής Προϊσταμένων (Διαφάνεια-Αξιοκρατία και Αποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοίκησης)​, μίλησε ο βουλευτής Καβάλας, Γιώργος Παπαφιλίππου

Σελίδες