οδηγοί ταξί

Αντιθέτως στην Καβάλα και γενικότερα σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη οι οδηγοί των ταξί αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Το Επιμελητήριο Καβάλας με ανακοίνωση του ενημερώνει για το πρόγραμμα “πράσινα ταξί”. Στις 9 Ιανουαρίου 2023 ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων και παράλληλα τίθεται σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα της δράσης prasinataxi.gov.gr.

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στην Καβάλα μετά την ανάπλαση της πλατείας Καπνεργάτης αλλά και τις παρεμβάσεις του Δήμου σε διάφορα σημεία του κέντρου. 

Σήμερα Πέμπτη 22/10 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Νομού Καβάλας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» Χρήστ

Ξηλώνεται το σπασμένο κιόσκι απέναντι από τη στάση του Κόντη στην περιοχή του Προφήτη Ηλία που άλλοτε αποτελούσε σημείο δροσιάς και ξεκούρασης για τους οδηγούς της πιάτσας των ταξί που βρίσκεται εκεί.

Έτοιμο να καταρρεύσει είναι το κιόσκι στη στάση του Κόντη στην αρχή της οδού Ιωάννου Μέξη. Το κιόσκι που άλλοτε αποτελούσε στέκι δροσιάς και ξεκούρασης για τους οδηγούς της πιάτσας των ταξί που βρίσκεται στην περιοχή, εδώ και αρκετό καιρό άρχισε σταδιακά να εμφανίζει προβλήματα στατικότητας με αποτέλεσμα σήμερα να είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιηθεί.