Νίκος Ξανθόπουλος

Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Νίκος Ξανθόπουλος, μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες στα social media, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για τις εργασίες για τις οπτικές ίνες, που έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Για τις εικόνες των κάδων με ανακυκλώσιμα υλικά να γεμίζουν τον γύρω χώρο, δημιουργώντας άσχημες εικόνες, αλλά και τα ποσά που χάνονται από την ανακύκλωση, κάνει λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας 

Την αντίδραση του για το γεγονός ότι δεν συμπεριλαμβάνονται Καβάλα και Φίλιπποι «στα βήματα του Αποστόλου

Με κοινή τους ανακοίνωση οι παρατάξεις «Ανάσα για τον Δήμο» της Δήμητρας Τσανάκα και «Συνεργασία για την Καβάλα» του Νίκου Ξανθόπουλου εκφράζουν την ανησυχία τους για «το κύρος και τη φήμη του ΔΗΠΕΘΕ».

 

Θετικός στον covid19 διαγνώστηκε ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Νίκος Ξανθόπουλος. Ο ίδιος με μήνυμα του περιγράφει πώς βιώνει την των κορωνοϊό, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για μία μοναχική, μελαγχολική ασθένεια με ατέλειωτη μοναξια. 

 

Πραγματοποιήσαμε χθες στο Ξενοδοχείο Γαλαξίας στις 20:00 το βράδυ την εκδήλωση της Δημοτικής Κίνησης Συνεργασία για την Καβάλα, στην οποία παρουσιάστηκε ο κορμός των υποψηφίων μας

Σε εξέλιξη ήταν μέσα στην εβδομάδα που πέρασε μια μεγάλη δημοσκόπηση που παρήγγειλε η ΝΔ για το Δήμο Καβάλας, η οποία όμως πέρα από τα προεκλογικά δεδομένα των δημοτικών εκλογών

Την ανεξαρτητοποίηση του ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος της διοικούσας δημοτικής παράταξης «Ανάσα για τον Δήμο» Νίκος Ξανθόπουλος λόγω των αντιρρήσεων του αναφορικά με το αποτέλεσμα της σύσκεψης της δημάρχου Καβάλας με στελέχη του ΤΑΡ.

Την έντονη αντίδραση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας προκάλεσαν οι συνεχείς παρεμβάσεις και τα σχόλια του προέδρου του Σώματος Γιώργου Γραμμένου μετά από κάθε τοποθ

Αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον πρόεδρο του συλλόγου αγροτών Καβάλας Θέμη Καλπακίδη για δήθεν παρεμπόδιση του έργου του TAP χωρίς όμως να γίνεται η παραμικρή εργασία κατασκευής!!! 

Εν μέσω έντονων αντιδράσεων και διαφωνιών αποσύρθηκε ψήφισμα που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ξανθόπουλος κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας το απόγευμα της Πέμπτης 14 Ιουνίου 2018.

Εντύπωση προκαλούν τα όσα έγιναν σήμερα το απόγευμα στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Δήμου Καβάλας στο δημοτικό θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου». Αρχικά να σημειωθεί ότι από την εκδήλωση έλειπαν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Καβάλας, όπως και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, Νίκος Ξανθόπουλος

Ένα μικρό τεχνικό έργο χρειάστηκε να κατασκευάσουν τα συνεργεία αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας στον Δημοτικό Διαμέρισμα Αμυγδαλεώνα.

 

Σπαζοκεφαλιά για γερούς λύτες αποτελούν οι αγωγοί και τα δίκτυα που μπορεί να συναντήσει κάποιος κάτω από τους δρόμους της Καβάλας.

Στο πλαίσιο των τακτικών και ουσιαστικών επισκέψεων στους εκτός πόλης Καβάλας οικισμούς του Δήμου μας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Ξανθόπουλος, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο ύδρευσης κ.

Άμεση και αποτελεσματική η παρέμβαση της ΔΕΥΑΚ στις Κρηνίδες και στο Ζυγός. Πιο συγκεκριμένα μετά από τη γνωστοποίηση προβλήματος από τον Πρόεδρο  της Δημοτικής Κοινότητας Κρηνίδων  κ.

Επαφές με τους τοπικούς παράγοντες και τους κατοίκους των ορεινών περιοχών του Δήμου Καβάλας, είχε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ξανθόπουλος.

Ασφυκτικές πιέσεις ασκεί αυτές τις ημέρες η ΔΕΥΑΚ στους οφειλέτες της προκειμένου να εισρεύσει χρήμα στα ταμεία της.

Στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από το ύψος των οδών Ιοκάστης και 25ης Μαρτίου μέχρι την οδό Αμυνταίου προχώρησε η ΔΕΥΑ Καβάλας, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου από τις 7.00 το πρωί μέχ