ΝΕ Καβάλας ΣΥΡΙΖΑ

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο Μάκης Ζησάκης μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωσή της η νομαρχιακή επιτροπή αναφέρει:

Αντιδράσεις προκάλεσε το δημοσίευμα για το πως ενήργησαν στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης όταν κατέρρευσε το τμήμα της γέφυρας στην Καβάλα, με την πρ. δήμαρχο και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ να παραδέχονται ότι αρνήθηκαν τη λύση για να μην πιστωθεί ως επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ  (δες ΕΔΩ).

 

Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Εθνικές Εκλογές και την ανάληψη της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Στο προεκλογικό της πρόγραμμα η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πριν τέσσερις μήνες ξεκίνησε και στην χώρα μας η υγειονομική κρίση του κορωναϊού, που ανέδειξε την ανάγκη στήριξης και ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος υγείας ως μοναδικού φορέα, που θα ήταν σε θέση να εγγυηθεί τη δημόσια υγεία με την προϋπόθεση της σωστής λειτουργίας του.

Η υγειονομική κρίση που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη αποδεδειγμένα συνδέεται με την κλιματική κρίση και την πίεση που δέχεται η βιοποικιλότητα, αποδεικνύοντας τη μεγάλη σημασία που έχει ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης ζωής

Με διάταξη που περιλαμβάνεται στο Σχέδιο Νόμου «Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης ΕΘ.Α.Α.Ε.  αναστέλλεται η λειτουργία 37 νέων τμημάτων  των Πανεπιστημίων της χώρας.

Αιχμές για τον τρόπο που χειρίστηκε την απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας να διακόψει τη μία από τις δυο επιδοτούμενες γραμμές προς την Καβάλα ο νέος πρόεδρος του ΟΛΚ Γιώργος Φιλόσογλου που πρόσφατα διορίστηκε από τη ΝΔ αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την πτώση της γέφυρας μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο. Τα ερωτήματα όλων των Καβαλιωτών για τις συνθήκες της πτώσης παραμένουν αναπάντητα.

 

Αφού δεν κατάφεραν η κα. Κεραμέως και ο κ. Μητσοτάκης να καταργήσουν το Διεθνές Πανεπιστήμιο, όπως κατ επανάληψη είχαν δηλώσει κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας(και στην περιοχή μας), προσπαθούν τώρα να το ακρωτηριάσουν στερώντας από την πόλη μας ένα πανεπιστημιακό τμήμα

Οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση που διοργανώνει  Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ στις  7.00μ.μ. στο cafe-bar ''HOSTEL'' (Κ.Παλαμά 8-Καβάλα)

 

Ανακοίνωση της ΝΕ Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις της δημάρχου Καβάλας, Δήμητρας Τσανάκα ότι «Ούτε γι αστείο δε μπορεί να κατασκευαστεί και να λειτουργήσει “hot spot” στην Καβάλα».