μουσικό σχολείο Καβάλας

Στο φεστιβάλ συγκέντρωσης μουσικών σχολείων από όλη την Ελλάδα με τον τίτλο «Μουσική Άνοιξη» που διοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς και ο Δήμος Καστοριάς συμμετείχε μετά από πρόσκληση και το Μουσικό Σχολείο Καβάλας.

To Μουσικό Σχολείο της Καβάλας, στο πλαίσιο του παιδαγωγικού και κοινωνικού του έργου, θα λάβει μέρος στην τέλεση του Ακαθίστου Ύμνου στην Καβάλα.

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας διοργανώνει διήμερο Λόγιας Μουσικής στο οποίο οι μαθητές θα παρουσιάσουν έργα Προκλασικής, Κλασικής και Σύγχρονης Μουσικής.

Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου Καβάλας ευχαριστούν με ανακοίνωση τους, τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου για τη δωρεά ενός προτζέκτορα, μουσικών οργάνων και αναλογίων μουσικής.

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας από 21 έως 25 Μαρτίου 2024 πραγματοποίησε εκπαιδευτικό και προσκυνηματικό ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, λαμβάνοντας μέρος σε σημαντικές εκδηλώσεις.

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμπράττει με τη διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου σε μια μοναδική συναυλία με τίτλο: «Ύμνοι Αγγέλων σε Ρυθμούς Ανθρώπων» του Σταύρου Κουγιουμτζή.

Βραβείο απέσπασε το Μουσικό Σχολείο Καβάλας στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες 2024, για την παράσταση “Ποιος έζησε καλά και ποιος καλύτερα;”.

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό δημιουργό Βασίλη Τσιτσάνη.

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου το σύνολο Τζαζ του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, έδωσε συναυλία στην πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας.

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, η ορχήστρα κρουστών του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, με έναν πρωτότυπο τρόπο, παρουσίασε έργα της ελληνικής παράδοσης σε διάφορες τοποθεσίες στο κέντρο της πόλης.

Στην Ιταλία βρέθηκε στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus το Μουσικό Σχολείο Καβάλας. 

Το πρωί της Πέμπτης (30/11), μαθητές και καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, προχώρησαν σε μουσική διαμαρτυρία. Έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης με πανό και συνθήματα.

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμμετέχει σε πρόγραμμα: Erasmus+ με τίτλο: «Theatre – A common language to express ourselves»

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμμετέχει σε πρόγραμμα με τίτλο: «Theatre – A common language to express ourselves».

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας, ενημερώνει για τις εργασίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα και κατασκευάστηκε ράμπα για πρόσβαση ΑμεΑ στην είσοδο του σχολείου, ενώ παράλληλα βάφτηκαν οι αίθουσες για τη νέα σχολική χρονιά.

Τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις συγχαίρει ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Καβάλας.

Στις 11:00 το πρωί υποδέχεται μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε δημοτικά σχολεία του νομού Καβάλας, τους γονείς τους, καθώς και όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το Μουσικό Σχολείο Καβάλας.

Από τις 8 έως τις 12 Μαΐου το Μουσικό σχολείο Καβάλας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus + με τίτλο: «Theatre- a Common Language to Express Ourselves», υποδέχθηκε μαθητές και καθηγητές από τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες: την Ιταλία, την Ισπανία, την Ρουμανία και την Κύπρο. 

Τις τρεις μαθήτριες που διακρίθηκαν στον 13ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους, συγχαίρει το Μουσικό Σχολείο Καβάλας.

Με ανακοίνωση του το Μουσικό σχολείο Καβάλας δείχνει την ευγνωμοσύνη του, για όσους στήριξαν το φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία».

Το Μουσικό σχολείο Καβάλας με ανακοίνωση του ενημερώνει πως άρχισαν οι αιτήσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής για την Α΄ Γυμνασίου της νέας σχολικής χρονιάς 2023-24 και θα διαρκέσουν έως και τις 31 Μαΐου 2023.

Το Μουσικό σχολείο Καβάλας θα παρουσιάσει δύο διαφορετικές παραστάσεις στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”. Στην πρώτη στις 12 Μαΐου θα γίνει μία σύμπραξη με μαθητές του εξωτερικού, ενώ στη δεύτερη στις 13 Μαΐου θα γίνει μία μουσικοθεατρική σύνθεση για τα τέσσερα στοιχεία της φύσης με τίτλο «ΠΑΡΑ…ΜΥΘΟΙ»

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων ότι οι αιτήσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής για την Α΄ Γυμνασίου της νέας σχολικής χρονιάς 2023-24 ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως και τις 31 Μαΐου 2023.

Στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής εμφανίστηκε το Μουσικό Σχολείο Καβάλας μαζί με άλλα σχολεία της ΑΜΘ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης.

Χοροεσπερίδα διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Καβάλας με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια.

Με ανακοίνωση του το Εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου ενημέρωσε πως την Παρασκευή (31/03) στην Α' Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου θα ψάλλει η βυζαντινή μαθητική χορωδία του Μουσικού Σχολείου Καβάλας.

Από τις 16 έως και τις 19 Μαρτίου το Μουσικό σχολείο Καβάλας βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη και έλαβε μέρος σε εκδηλώσεις υψηλού κύρους και σημασίας.

Σελίδες