Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης παραβρέθηκε σήμερα στη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας κ. Τάσου Καρασαββόγλου, παρουσία του διοικητή της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας Θράκης κ. Στρατή Πλωμαρίτη, με θέμα τη λειτουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στη Θάσο.

Από την πρώτη ημέρα της εκλογής της, η ΝΔ ως κυβέρνηση, δείχνει τις αντιλαϊκές της προθέσεις. Άλλωστε η επιλογή υπουργών και υφυπουργών έγινε από την δεξαμενή ανθρώπων που από όλα τα πόστα πάλεψαν με λύσσα για την προώθηση της αντιλαϊκής πολιτικής. 

Ο Μακάριος Λαζαρίδης, νεοεκλεγείς βουλευτής Καβάλας με τη ΝΔ, σε σημερινή του ανακοίνωση δήλωσε ότι «ηπρωτοβουλία του για την ίδρυση και λειτουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στην Θάσο επιτέλους παίρν

Ο νεοεκλεγείς βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ, Μ. Λαζαρίδης, δήλωσε προσφάτως με έπαρση ότι «κατόπιν ενεργειών του» και με τη χορηγία επιχειρηματία φίλου του ιδρύθηκε η μονάδα τεχνητού νεφρού στη Θάσο.  

 

Μνημείο παλαιοκομματισμού και απροκάλυπτου εμπαιγμού της τοπικής κοινωνίας αποτελεί η τελευταία ανακοίνωση του νέου βουλευτή Ν.Καβάλας τής ΝΔ Μακάριου Λαζαρίδη, ο οποίος καυχιέται ότι η μονάδα τεχνητού νεφρού στη Θάσο γίνεται πραγματικότητα «κατόπιν ενεργειών του». 

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, με αφορμή τη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 15 Ιουλίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, για την ίδρυση και λειτουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: