Λευτέρης Αυγενάκης

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης, θα συναντήσει κτηνοτρόφους και αγρότες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για να συζητήσουν για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, είχε συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη. Οι δύο άντρες μίλησαν μεταξύ άλλων για τα προβλήματα λόγω χαλαζόπτωσης στα αμπέλια, για την ακαρπία στα ελαιόδεντρα της Θάσου και για τους έντονους ανέμους που προκάλεσαν ζημιές σε ηλιόσπορους, καλαμπόκια και ροδάκινα. 

Ανακοίνωση ενόψει των εκλογών εξέδωσαν οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων ΠΑΟΚ, εξαπολύοντας επίθεση στο κυβερνών κόμμα και τον Λευτέρη Αυγενάκη, τονίζοντας ότι είναι εχθροί του συλλόγου.

Σαν ντόμινο διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες στο χώρο της ενόργανης γυμναστικής.

Δύο σημαντικά θέματα που αφορούν σε υποδομές του τουρισμού και του αθλητισμού στις Περιφερειακές Ενότητες Δράμας και Ροδόπης δρομ

Για ανεπάρκεια του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, τονίζοντας ότι «από το βήμα της Βουλής έλεγε, ανερυθρίαστ

"Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων και από το στόμα του Έλληνα Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, η ιστορική ομάδα του Α.Ο. Καβάλα που αυτές τις μέρες συμπληρώνει 56 χρόνια ιστορίας και εδώ και 1,5 μήνα προσπαθούμε και εμείς να την επαναφέρουμε στην ζωή, δέχτηκε το τελειωτικό της χτύπημα", αναφέρει σε ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων ο Εραστιτέχνης ΑΟΚ. 

Τα «πυρά» τους στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη εξαπολύουν τόσο η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριά

Απαντήθηκαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη οι ερωτήσεις των βουλευτών Κεγκέρογλου (ΚΙΝΑΛ),

Από «πρώτο χέρι» άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το «Ανθή Καραγιάννη» ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης κατά την επίσκεψή του στην Καβάλα. 

Την αναγκαιότητα προώθησης και άμεσης έναρξης εργασιών βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη

Στην Καβάλα βρέθηκε την Πέμπτη (20/5) ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Στην Καβάλα θα βρεθεί την Πέμπτη (19/5) ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τον κ.

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης πραγματοποίησε συνάντηση την Παρασκευή με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον οποίο συζήτησαν διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον αθλητικό χώρο στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Ο Βουλευτής  Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης,  στα πλαίσια της συνάντησής του με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη έθεσε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και το χώρο του Αθλητισμού γενικότερα.

 

Αναστάτωση στους δήμους και τα αθλητικά σωματεία της χώρας έχει προκαλέσει επιστολή (με ημερομηνία 4/3/2020) του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με την οποί

Η ΝΟΔΕ Καβάλας γνωστοποιεί στα μέλη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ότι την Παρασκευή 18/3/2016 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα τις εκλογές 1) για τα νέα κομματικά όργανα και 2) για την εκλογή   των αντιπροσώπων της Καβάλας  στο Ι’ Τακτικό Συνέδριο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.