Κόστος

Για τον έναν στους δύο μισθωτούς ακόμα και μία εβδομάδα οικογενειακών διακοπών στο Αιγαίο είναι άπιαστο όνειρο.  Συγκριτικά στοιχεία για το κόστος των διακοπών μιας οικογένειας σε διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Εκτοξεύτηκε το κόστος κατασκευής νέων κατοικιών και δημοσίων έργων εξαιτίας της αύξησης των τιμών των υλικών. Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς ακινήτων το κόστος κατασκευής μιας νέας οικοδομής τείνει να ξεπεράσει τα 1.700 ευρώ ανά τετραγωνικό, όταν μέχρι πρότινος δεν υπερέβαινε τα 1.100 ευρώ, γεγονός που οδηγεί πολλές επιχειρήσεις να αναθεωρήσουν τα σχέδιά τους.

Μία σειρά από προτάσεις και σκέψεις με αφορμή την αύξηση της τιμής πώλησης της ηλεκτρικής ενέργειας καταθέτει πρ

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας  ανακοινώνει ότι μετά από την επιστολή που απέστειλε στην διοίκηση του ΟΑΕΔ την προηγούμενη εβδομάδα διαμαρτυρόμενη για την εξαίρεση του Α’ εξαμήνου του 2014 από την επιχορήγηση του κόστους μισθοδοσίας

Στο ποσό των 158.250 Ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός για το 61ο Φεστιβάλ Φιλίππων σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση που παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας το βράδυ της Πέμπτης 14 Ιουνίου 2018. Αναλυτικά οι δαπάνες.