Κολυμβητήριο

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Παλιό Κολυμβητήριο Καβάλας, στο πλαίσιο του 66ου Φεστιβάλ Φιλίππων «Αφανείς Ήρωες».

Στις 20 Αυγούστου θα αρχίσουν οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού κολυμβητηρίου της Καβάλας, σύμφωνα με τον δήμαρχο, Θόδωρο Μουριάδη.

Ο βουλευτής Δράμας Κωνσταντίνος Μπλούχος, κατέθεσε στη βουλή, κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του Υπουργείου Ανάπτυξης αναφορικά με την Επιτροπή Ανταγωνισμού, τροπολο

Το πρόβλημα με το κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας περιγράφει ο Μάκης Παπαδόπουλος.

Πρωταπριλιάτικο αστείο η κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου στην Ελευθερούπολη. Η φάρσα στήθηκε από τον αντιδήμαρχο Παγγαίου Χρήστο Μποσμπότη και πολλοί αυτοί που την "πάτησαν"

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα το κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας προκειμένου να γίνει απολύμανση στους χώρους μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος κορωνοϊού σε αθλητή τοπικού συλλόγου. Αύριο το κολυμβητήριο θα λειτουργήσει κανονικά 

Μ. Χατζηκωνσταντίνου για Ο.Λ.Κ και ανοικτό κολυμβητήριο | "Αναπτυξιακά προγράμματα που έχουν μείνει στα συρτάρια" 

Η ακαδημία υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας σου προσφέρει ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού, συνδυασμό εκγύμνασης μυαλού και σώματος, ομαδικότητα, με μια μεγάλη γκάμα τμημάτων:

Αιχμές για τα «πολιτικά τζάκια» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ άφησε στη Βουλή ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάκης Εμμανουηλίδης, μιλώντας στην ολομέλεια.

 

Αλλάζει πλήρως, από το ερχόμενο καλοκαίρι, ο τιμοκατάλογος που ισχύει για τους χρήστες του Κλειστού Κολυμβητηρίου Καβάλας.