Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση

«Ο Μουριάδης είχε άλλη στρατηγική πριν από τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Πλέον κάνει σαν να είναι παντοδύναμος.

Μπορεί πριν 10-15 χρόνια να μην είχαμε διάθεση να ασχοληθούμε με τους Βαλκάνιους γείτονες ως τουριστικό προϊόν, σήμερα όμως είμαστε αναγκασμένοι να το αξιοποιήσουμε ως λύση για να περιορίσουμε τις μεγάλες απώλειες στην τοπική οικονομία

Αναφορά στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Π.Ε. Καβάλας.κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμαβσαης Θέμης Καλπακίδης με αφορμή την έντονη δυσοσμία κοντά στον βιολογικό του δημοτικού διαμερίσματος των Φιλίππων του Δήμου Καβάλας.

Μια βραδιά γεμάτη κέφι, παλμό και αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μάϊου διοργάνωσε η νεολαία του συνδυασμού Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο εκλογικό κέντρο.

Συνάντηση με κατοίκους της συνοικίας του Τίμιου Σταυρού είχε το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση Βαγγέλης Παππάς ο οποίος συνοδευόταν από υποψήφιους του συνδυασμού.  

 

Στην εκδήλωση μνήμης για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Μαΐου με την κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του Ακρίτα του Πόντου στην περιοχή του Δικαστικού Μεγάρου...

Παρών στον αγώνα τρεξίματος του 14ου Ημιμαραθωνίου «στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Μαΐου ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης Βαγγέλης Παππάς.

 

«Δεν θα αφήσουμε ούτε ένα καλοκαίρι να πάει χαμένο στην υπόθεση της Καλαμίτσας» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Βαγγέλης Παππάς, ανακοινώνοντας την πρωτοβουλία που παίρνει ο συνδυασμός της ΚΑΠ ώστε να μην δημιουργηθεί κακό προηγούμενοκαι να μην υπάρξει ούτε μία σεζόν χωρίς την κυριαρχία των Καβαλιωτών στην παραλία.

Ένα μπλουζάκι με την πρόταση «γιορτάζει η μαμά μου» γραμμένο σε 10 γλώσσες ήταν το δώρο των μαμάδων του συνδυασμού «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση» σε όλα τα παιδάκια που το πρωί της Κυριακής 1