κινητή τηλεφωνία

Αντιμέτωποι με αυξήσεις στα τιμολόγια της κινητής και σταθερής τηλεφωνίας βρίσκονται το τελευταίο διάστημα χιλιάδες συνδρομητές των εταιρειών παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Χωρίς σταθερό και κινητό τηλέφωνο έμειναν οι Καβαλιώτες το πρωί της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου.

Παρελθόν θα αποτελέσουν από τις 11 Ιανουαρίου 2023 τα σήματα της Wind τα οποία «κατεβαίνουν» στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της συγχώνευσης της εταιρίας με τη Nova.

Η παρακάτω επιστολή είναι του Γιάννη Κρητικού, ο οποίος κατάγεται από την Καβάλα, και αφορά σε λογαριασμό τηλεφωνικής σύνδεσης που διατηρούσε στην Αθήνα.

Επιστολή του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας προς τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για την κάλυψη κρίσιμων περιοχών ΠΕ Καβάλας και Θάσου με σήμα κινητής τηλεφωνίας. 

 

Προβλήματα με το δίκτυο της Cosmote αντιμετωπίζουν χρήστες σε Καβάλα και άλλες περιοχές της χώρας από το απόγευμα της Τρίτης (11/8), με την εταιρεία να αναφέρει ότ

Έχουν αδειοδοτηθεί και ενεργοποιηθεί Σταθμοί Βάσης 5G σε επιλεγμένα σημεία πόλεων όπως Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Σέρρες και Μυτιλήνη.

Εργαζόμενο πλήρους απασχόλησης στην κατηγορία: εξυπηρέτηση Πελατών – Administration, ζητά στην Καβάλα εταιρία κινητής τηλεφωνίας.

 

Κατόπιν της κινητοποίησης των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και κατοίκων της περιοχής της Δεξαμενής με τη συνδρομή της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Καβάλας

Οι παραπάνω σύλλογοι γονέων με αφορμή την υπόθεση που αφορά στην επικείμενη τοποθέτηση κεραίας δύο εταιριών κινητής τηλεφωνίας σε ακατοίκητη οικοδομή στην οδό Αιμιλιανού  14 και Κωνσταντινουπόλεως,μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και  σε αποστάσεις: 40 μέτρων από το 25οΔημοτικό Σχολείο

 Από την ΠΕ Καβάλας ανακοινώνεται ότι από σήμερα το πρωί (Δευτέρα 05/08) διαπιστώθηκε εκτεταμένη βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο του Διοικητηρίου με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν τα περισσότερα εκ των τηλεφώνων της ΠΕ Καβάλας αλλά και των συστεγαζόμενων υπηρεσιών,

Τη δυνατότητα άμεσης φραγής πενταψήφιων αριθμών Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης (ΥΠΠ), μέσω του My COSMOTE App, δίνει στους πελάτες της η COSMOTE, με στόχο την προστασία τους από ανεπιθύμητες υψηλές χρεώσεις. 

 

Τη μεγαλύτερη αύξηση στον όγκο δεδομένων που διακινήθηκαν μέσω κινητών τηλεφώνων σημείωσε πανελλαδικά η περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας στο δίκτυο της WIND, κατά την περίοδο των εορτών.

Ποια εταιρία έχει το δυνατότερο σήμα στην Καβάλα; Ποια ξεχωρίζει στο 4G; Τι ταχύτητες πιάνουν τα κινητά κάθε εταιρίας στην πόλη; Δείτε χάρτες με τη διαθεσιμότητα των τριών δικτύων στον αστικό ιστό, με στοιχεία από τις πρώτες επίσημες μετρήσεις... 

Τις έντονες αντιδράσεις γονέων έχει προκαλέσει η επικείμενη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε δώμα ακατοίκητης οικοδομής στην Καβάλα.

 

Ένα online παρατηρητήριο το οποίο δείχνει πόση ακτινοβολία εκπέμπουν οι πάσης φύσεως κεραίες σε όλη την Ελλάδα έθεσε σε λειτουργία προ ημερών το Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων.