κίνηση

Αυξημένη είναι η κίνηση από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου 2023 στο μεθοριακό σταθμό της Νυμφαίας στο ρεύμα εξόδου από την Ελλάδα προς τη Βουλγαρία.

Μποτιλιάρισμα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (7/8) στο δρόμο του Παληού Καβάλας και στην οδό Τενέδου. 

Κατά 28.805 λιγότεροι ήταν φέτος τον Ιούνιο οι επιβάτες στα φέρι μποτ από και προς τη Θάσο σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας. 

Από τις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας η κίνηση άρχισε με τους φοιτητές να φεύγουν ή να έρχονται στον τόπο τους, ενώ υπάρχει κίνηση και από άτομα που επισκέπτονται την περιοχή.

Όπως είπε η χρονιά κλείνει με πολύ αρνητικό πρόσημο: «Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα φάνηκε μία κίνηση, το γιορτινό κλίμα επισκιάστηκε από την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων». 

Πλήθος κόσμου στην αγορά της Καβάλας, ενόψει της ημέρας των Χριστουγέννων, ενώ μεγάλη είναι η κίνηση των αυτοκινήτων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. 

Ανοιχτή ήταν σήμερα (12/12) η αγορά της Καβάλας, και στόχος όλων ήταν να τονωθεί η κίνηση ενόψει της Χριστουγεννιάτικης περιόδου. 

 

Αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι της Κεραμωτής για το νησί της Θάσου από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (16/8). 

 

Μεγάλες ουρές σχηματίζονται στα διόδια της Ασπροβάλτας, όπως περιγράφει ο πρώην δήμαρχος Αμφίπολης, Κώστας Μελίτος

Δεν ήταν ικανοποιητική κίνηση της αγοράς στα εμπορικά καταστήματα της Καβάλας τις ημέρες του Πάσχα σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Καβάλας,

Αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη στο κέντρο της Καβάλας. Χρειάστηκαν μάλιστα δύο τροχονόμοι στην οδό Ομονοίας στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία. 

Ο καλός καιρός και τα ανοιχτά καταστήματα έκαναν τους Καβαλιώτες την Κυριακή (24/1) να κατέβουν στην αγορά περισσότερο για βόλτα, παρά για ψώνια. 

 

Ψώνια της τελευταίας στιγμής, δώρα για τα αγαπημένα πρόσωπα, κίνηση στους δρόμους, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ενός αϊ Βασίλη συνθέτουν το σκηνικό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στους δρόμους της Καβάλας. 

 

Με δυσκολία πραγματοποιήθηκε η επιστροφή από τις παραλίες της Νέας Περάμου και της Νέας Ηρακλείτσας το μεσημέρι της Κυριακής 5 Ιουλίου αφού γίνεται υποχρεωτικά μέσω της επαρχιακής οδού Καβάλας – Νέας Περάμου.

Μειωμένη κατά 1,6% ήταν η επιβατική κίνηση στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece στην Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο του 2019, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία κίνησης που π

Την ίδρυση της ομάδας πολιτών και φορέων με τίτλο "Κίνηση των φορέων και πολιτών της Νέας Καρβάλης για το Περιβάλλον SOS" ανακοίνωσαν εκπρόσωποι των συλλογικοτήτων.

Διαψεύδει τις φήμες για μειωμένα ποσοστά τουριστών σε Καβάλα και Θάσο ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης.