Κέντρο Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Να δώσει απαντήσεις η διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης λέει μιλώντας στον kavalaΝews 102,8 ο πρώην πρόεδρος Σωτήρης Σωτηριάδης σχετικά με τις απολύσεις των 12 εργατών καθαριότητας από τις δομές της περιφέρειας.

Στη «Γιορτή της Άνοιξης» που διοργάνωσε το παράρτημα χρόνιων παθήσεων Ελευθερούπολης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ την Τετάρτη 17 Απριλίου συμμετείχε ο νομαρχιακός σύλλογος ΑμεΑ νομού Καβάλας. 

Στα προγράμματα που υλοποιεί το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναφέρθηκε αναλυτικά ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Σωτήρης Σωτηριάδης στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Μαρτίου.

Η δομή θα παρέχει εξειδικευμένο πρόγραμμα ημερήσιας φροντίδας για άτομα με αναπηρία ή/και ειδικών θεραπειών για παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές, μαθησιακές δυσκολίες ή/και αναπηρία στα πρότυπα της αντίστοιχης δομής που λειτουργεί στην Ελευθερούπολη. 

440 θέσεις σε όλα τα Κέντρα Πρόνοιας σε όλη τη χώρα δημοσιεύτηκαν χθες. Πρόκειται για πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του υπουργείου Εργασίας. Για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προκηρύσσονται 34 θέσεις:

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2018 έκοψε το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Η Διοίκηση, οι εργαζόμενοι/-ες και τα φιλοξενούμενα παιδιά, βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, 04-02-2018, στο Πυργοχώρι Καβάλας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης θα προβεί στην Κατάρτιση Καταλόγων Επικουρικού Προσωπικού, συνολικού αριθμού τριών (03) ατόμων για την κάλυψη των αναγκών των Παραρτημάτων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

Αν και ΔΕΝ είχαμε καμία απολύτως πρόθεση να δημοσιεύσουμε μια επιστολή που στείλαμε ως Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προσωπικά στην δήμαρχο Καβάλας, κυρία Δήμητρα Τσανάκα

Στη δημιουργία 19.101 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε Επιβλέποντες Φορείς, για το χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών, αφορά η τρίτη Δημόσια Πρόσκληση  προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα. 96 οι θέσεις για το Κέντρο Πρόνοιας της ΑΜΘ