internet

Αντιμέτωποι με αυξήσεις στα τιμολόγια της κινητής και σταθερής τηλεφωνίας βρίσκονται το τελευταίο διάστημα χιλιάδες συνδρομητές των εταιρειών παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Σε κανονική λειτουργία επανέρχονται το απόγευμα της Τρίτης το Facebook και το Instagram έπειτα από πρόβλημα αδιευκρίνιστης φύσης που κλείδωσε τους χρήστες έξω από τους λογαριασμούς τους από τις 17.00 ώρα Ελλάδας.

Προβλήματα σύνδεσης αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Facebook και του Messenger στην Ελλάδα, την Παρασκευή (09/02).

H γενική διευθύντρια της Google Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Πέγκυ Αντωνάκου, μιλώντας στην ΕΡΤ αποκάλυψε τις αναζητήσεις με τη μεγαλύτερη αύξηση μέσα στο 2023. 

Σύμφωνα με άρθρο των unboxholics.gr, τα πασίγνωστα social media Facebook και Instagram θα γίνουν και συνδρομητικά στην Ελλάδα, προσφέροντας μια προαιρετική επιλογή των €9.99 ανά μήνα. 

Τι δείχνουν τα στοιχεία για το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς στη χρήση του Διαδικτύου.

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι περίπου 25 δισ. e-mails και αριθμοί τηλεφώνων και τραπεζικών καρτών διακινούνται στο ιντερνετικό λαθρεμπόριο.

Προβλήματα καταγράφονται εδώ και λίγη ώρες στο Instagram σύμφωνα με το Down Detector. Τα προβλήματα εντοπίζονται σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς και στην Ελλάδα.

Το βραβείο «Greece’s Fastest Mobile Network 2019» βασίστηκε σε περίπου 260.000 μετρήσεις που έγιναν από τους ίδιους τους χρήστες κινητών δικτύων, κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Μεγάλη ταλαιπωρία έχει προκαλέσει η γενική βλάβη στο ίντερνετ τόσο στην περιοχή του Νέστου όσο και στην περιοχή της Θάσου αφού ολόκληρα τηλεφωνικά κέντρα της περιοχής έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.