Χρήστος Μποσμπότης

Στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης, γίνονται εργασίες για ενεργειακή αναβάθμιση και αύξηση χωρητικότητας.

Στις 26 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο 6ος αγώνας “Παπαχρηστίδειος δρόμος”, με τους αθλητές να περνούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους μέσα από το Δημοτικό Στάδιο της Ελευθερούπολης.

Στάση για μπουγάτσα στη Νέα Καρβάλη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου λίγο πριν μεταβεί στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα.

Σαράντα χρόνια χωρίζουν τις δύο φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο Χρήστος Μποσμπότης στις οποίες απεικονίζεται το δημοτικό στάδιο της Ελευθερούπολης. 

Οι αθλητικές υποδομές του Δήμου Παγγαίου... πόλος έλξης αθλητών και ομάδων γειτονικών Δήμων όπως επισημαίνει με ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης. 

Tο περιφερειακό πρωτάθλημα Β. Ελλάδας ανδρών-γυναικών στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18-12 στο κλειστό γυμναστήριο Νικήσιανης-Γεωργιανής.

Μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης θα κάθονται στις κερκίδες των γηπέδων οι ενήλικες φίλαθλοι, στον Δήμο Π

Ο διαγωνισμός ζωγραφικής του Δήμου Παγγαίου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του, με θέμα "τοπία και κατασκευές του Δήμου Παγγαίου" συνεχίζεται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. 

Υπογράφηκε η οριστική ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων  Επενδύσεων του 2021 του Υπουργείου  Ανάπτυξης και Επενδύσεων, για το έργο: «Κατασκευή Κλειστού Γυμναστ

Στην καταγγελία ότι άργησε δέκα λεπτά να περάσει από τα διόδια του Αγίου Ανδρέα ασθενοφόρο που μετέφερε τραυματί

Στην Καβάλα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πέρα από τις υποχρεώσεις, απολαμβάνει στιγμές δροσιάς και ξεκ

Μιλώντας σχετικά στον Kavala News 102,8 ο αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης είπε πως στην Ελευθερούπολη το διήμερο θα φτάσουν 550 αθλητές με τους συνοδούς τους.

Στους ρυθμούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ-16 κινείται η Ελευθερούπολη η οποία θα φιλοξενήσει τους αγώνες στο ανακαινισμένο στάδιο στις 27 και 28 Ιουνίου.

 

Η αναστήλωση του ιστορικού οικισμού της Ελευθερούπολης είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία που υπόκειται σε τεράστια γραφειοκρατία είπε μιλώντας στο KavalaNews 102,8. 

Εγκρίθηκε χρηματοδότηση ύψους 2,3εκ € για την κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου στην Ελευθερούπολη όπως ανακοίνωσε μέσα από το Facebook ο αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης. Μάλιστα έχει αναρτήσει και τα σχέδια του έργου που πρόκειται να κατασκευαστεί. 

Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης στο κέντρο της Ελευθερούπολης. Το πρωί της Κυριακής (7/3) συνεργεία προχώρησαν στην απομάκρυνση των κολωνων ρεύματος και σε υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος επί της λεωφόρου "Φρίξου Παπαχρηστίδη".

Μία φωτογραφία του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Ελευθερούπολης κάτω από το φως της πανσελήνου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δημοσίευσε ο αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης με τον τίτλο "Άγιος Νικόλαος-Άγιος Νεκτάριος....και η πανσέληνος!!!"

Η κακοκαιρία που έπληξε το νομό Καβάλας από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι την Κυριακή έδωσε την ευκαιρία για… παιχνίδι, στέλνοντας και το μήνυμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την χρήση μάσκας. 

Διαγνωστικός έλεγχος για την ανίχνευση αντιγόνου covid19 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο γυμναστήριο του 1ου δημοτικού σχολείου Νέας Περάμου. Τα τεστ διενεργήθηκαν με πρωτοβουλία του Δήμου Παγγαίου και τη συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, για την τοποθέτηση ελαστικού τάπητα (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης, από την Δευτερά 8-2-2021 αρχίζε η λειτουργία του για το κοινό αυστηρά και μόνο για ατομική άσκηση μέχρι 3 ατόμων, καθημερινά από τις 07:30-13:30 το πρωί και από τις 15:00-20:00 τα απογεύματα και τα Σάββατα από τις 09:00-13:00.

 

Εμβολιάστηκε την Τρίτη (26/1) ο οδοντίατρος και αντιδήμαρχος Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα. 

 

Μόνο δύο είναι τα πιστοποιημένα εμβολιαστικά κέντρα μέχρι στιγμής στο νομό Καβάλας, στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης και στο Νοσοκομείο Καβάλας. Έτσι, κάτοικοι της Θάσου και του Δήμου Νέστου μετά την υποβολή αίτησης, ενημερώθηκαν ότι πρέπει να εμβολιαστούν στην Ελευθερούπολη (δες ΕΔΩ).

 

Ο Δήμος Παγγαίου στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του κορωνοϊού προχώρησε στην ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», προκειμένου να εξυπηρετηθούν ευπαθείς ομάδες, άποροι, κοινωνικά και οικονομικά αδύναμοι πολίτες.

 

Ξεκίνησε η διαγράμμιση του ταρτάν στο στάδιο της Ελευθερούπολης, που είναι και η τελευταία φάση του έργου. Έτσι ένας στίβος με 8 couloir ακριβώς 400m σύμφωνα με τις προδιαγραφές της IAAF τίθεται άμεσα στην διάθεση της αθλητικής κοινωνίας, όχι μόνο του Δήμου Παγγαίου, αλλά και όλης της Περιφέρειας ΑΜΘ.

 

Το μεσημέρι της Κυριακής (22/11) ολοκληρώθηκε η διενέργεια τεστ για κορωνοϊό στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου από κλιμάκια του ΕΟΔΥ. 

 

Παρεμβάσεις έγιναν και στις κερκίδες του γηπέδου, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και ένα σχέδιο ανακαίνισης για το κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης, καθώς έχει εγκριθεί χρηματοδότηση 1 εκ € για ενεργειακή αναβάθμιση.

Σελίδες