Πρωτοσέλιδα

χιόνι

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας στο νομό Καβάλας απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε όσους κινούνται: · Σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο πλην της Εγνατίας οδού και όλων των κεντρικών οδών της πόλης  · Όλο το οδικό δίκτυο του δήμου Θάσου, του δήμου Παγγαίου (εκτός Εγνατίας οδού) και στους μη κεντρικούς δρόμους της Καβάλας.

Από τις 02:00 πρώτες πρωινές ώρες της 09.01.2017, επιχειρούν προς αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οδικών δικτύων και γειτονιών του αστικού ιστού και των δημοτικών διαμερισμάτων – κοινοτήτων του Δήμου μας, καθώς και για την ασφάλεια των δημοτών μας:
1. 60 άτομα από το προσωπικό του Δήμου Καβάλας (το σύνολο του εξειδικευμένου προσωπικού).

Με χιόνι καλύφθηκε και η εξέδρα των πετρελαίων μέσα στη Θάλασσα που βρίσκεται ανοιχτά του Πρίνου. Το ίδιο και το γεωτρύπανο που σκάβει στην πετρελαιοπηγή. 

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια από και προς το νησί της Θάσου από το πορθμείο της Κεραμωτής. Χωρίς δρομολόγια είναι και σήμερα η γραμμή του Πρίνου, αυτή τη φορά λόγω του απαγορευτικού του απόπλου. Δεν κάνει δρομολόγια προς κανέναν προορισμό μέσα στο νησί της Θάσου το υπεραστικό ΚΤΕΛ. Εάν θελήσετε να μετακινηθείτε καλέστε πρώτα στο 25930 22162.

Ματαιώνονται για σήμερα παραμονή της Πρωτοχρονιάς όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας, λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή 

Δεν θα λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία στο νησί της Θάσου για προληπτικούς λόγους λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί από τις πρώτες πρωινές ώρες. Η κυκλοφορία στους δρόμους του νησιού διεξάγεται κανονικά, ενώ στις περιοχές Καλλιράχης, Μαριών και Ποταμιάς τα συνεργεία του Δήμου έριξαν αλάτι εξαιτίας της ολισθηρότητας