Γιώργος Γραμμένος

Δεν εμφανίστηκε τελικά ο υφυπουργός δικαιοσύνης Γιάννης Μπούγας στην Καβάλα.

Για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου ψηφίζουν την Κυριακή (28/11) οι δικηγόροι της Καβάλας. Την προεδρία διεκδικούν οι δικηγόροι Τάνια Σιμήτα και Γ

«Δεν είναι ό,τι καλύτερο για το Δήμο Καβάλας να ακούμε συνεχώς και από τόσο νωρίς υποψηφιότητες και μεγάλες σε αριθμό. Αυτό ευτελίζει τον θεσμό του δημάρχου», είπε στον KavalaNews 102.8 ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Γραμμένος.

«Στο τελικό στάδιο έχει μπει μετά από τρία τουλάχιστον χρόνια η μετεγκατάσταση του Ειρηνοδικείου Θάσου στο κτίριο της ΔΟΥ Θάσου» είπε στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιώργος Γραμμένος.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, ειδικός σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας ορίστηκε ο δικηγόρος κ. Γιώργος Γραμμένος.

Κρεσέντο αυταρχισμού, ρατσισμού και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς για μία ακόμα φορά από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, Γιώργο Γραμμένο.

Συνεργασίες και όχι ύβρεις επιτάσσει ο «Κλεισθένης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο νέος δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης με αφορμή τις ύβρεις που εξαπέλυσε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο πρόεδρος Γιώργος Γραμμένος την περασμένη Δευτέρα. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος αναστάτωσε με τις απόψεις και τα «γαλλικά» του την τοπική κοινωνία. 

Με μία ανοιχτή επιστολή απαντά ο επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας Μάκης Παπαδόπουλος σχετικά με τα όσα ακούστηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (Δείτε εδώ) την οποία απευθύνει προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας Γιώργο Γραμμένο. Συγκεκριμένα αναφέρει: 

 

Την παραίτηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας ζητά η δημοτική παράταξη «Συμπαράταξη Πολιτών» μετά τα όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση της Δευτέρας 16 Ιουλίου.

Την έντονη αντίδραση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας προκάλεσαν οι συνεχείς παρεμβάσεις και τα σχόλια του προέδρου του Σώματος Γιώργου Γραμμένου μετά από κάθε τοποθ

Τη μετονομασία της οδού Μητροπόλεως στην Καβάλα σε οδό Μητροπολίτου Προκοπίου ζήτησε το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιουλίου 2018, από το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, ο μητροπολίτης Στέφανος

"Τους λέμε από εδώ από την Καβάλα, το πικρό ποτήρι θα το πιουν μέχρι το τέλος" είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος αναφορικά με την τροπολογία που κατέθεσαν 16 κυβερνητικοί βουλευτές για τροποποίηση του νομοσχεδίου του "Κλεισθένη".

Συνεχίζονται κι από ό,τι φαίνεται θα συνεχιστούν οι προσαγωγές και οι συλλήψεις όσων αντιδρούν στην κατασκευή του αγωγού αερίου TAP, ο οποίος περνά μέσα από τα χωράφια τους. 

 

Το γεγονός της διακοπής της κατασκευής των διοδίων ανακοίνωσαν σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος.

Τις πράξεις βανδαλισμού του Δημαρχικού Μεγάρου Καβάλας καταδίκασαν η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος, τονίζοντας, ο καθένας από την πλευρά του, ότι ο Δήμος Καβάλας δεν έχει καμία πρόθεση να διευκολύνει διοικητικά τον αγωγό φυσικού αερίου ΤΑΡ.

Τελικά έγινε αποδεκτή η υποβολή της παραίτησης εκ μέρους του δημοτικού συμβούλου από την περιοχή των Φιλίππων, Χρήστου Πασχαλίδη,

Νέα παρέμβαση, αυτή τη φορά πιο… ακτιβιστική, επιχείρησε ο Δήμος Καβάλας στο θέμα της κατασκευής σταθμού διοδίων στην Εγνατία Οδό. 

 

Εντύπωση προκαλούν τα όσα έγιναν σήμερα το απόγευμα στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Δήμου Καβάλας στο δημοτικό θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου». Αρχικά να σημειωθεί ότι από την εκδήλωση έλειπαν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Καβάλας, όπως και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, Νίκος Ξανθόπουλος

Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας εξελέγη το βράδυ της Κυριακής 26 Νοεμβρίου ο Γιώργος Γραμμένος μετά την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Ο Γιώργος Γραμμένος έλαβε 30 περισσότερους σταυρούς προτίμησης από τον Ηλία Μπαχάρη, ο οποίος επίσης έλαβε μέρος στις εκλογές διεκδικώντας την προεδρεία του δικηγορικού συλλόγου.

Περίπου 500 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή στις Κρηνίδες, που είχε κάνει η συντονιστική επιτροπή η οποία διεκδικεί την αλλαγή της όδευσης του αγωγού αερίο

Και πολιτικό σχόλιο περιελάμβαναν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις που έγιναν στην Κ

Να παραιτηθεί άμεσα από δημοτική ομάδα της δημάρχου Καβάλας κάλεσε τον Μιχάλη Λυχούνα, το πρωί της Δευτέρας 18 Μαΐου ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Γραμμένος μιλώντας στο ραδιόφωνο της «Πρωινής»