ΦΠΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας σε περιοχές της Β. Ελλάδας για την εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων που εμπλέκονται σε απάτες εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Επιδότηση κόστους μεταφοράς προϊόντων, επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης και μείωση ΦΠΑ σε βασικά

Την αναστολή του ΦΠΑ για τα επόμενα 3 χρόνια σε όλες τις οικοδομικές άδειες ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλ

Το Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων Καφετεριών Τουριστικών Επιχειρήσεων και Συναφ΄βν Επαγγελματιών Ελλάδας ενημερώνει τους επαγγελματίες της εστίασης ότι χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και άμεσης παρέμβασης αλλαγής της ταμειακής τους μηχανής και τη δημιουργία ειδικής ένδειξης 13%.

Από τώρα «κλειδώνει» η κυβέρνηση τη μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ, παρότι το μέτρο θα τεθεί σε εφαρμογή μετά τη μεθεπόμενη χρονιά.

"Με αφορμή τη φημολογούμενη αύξηση του ΦΠΑ στο 23% διατυπώνουμε την έντονη ανησυχία μας και τις αντιρρήσεις μας γιατί θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη αύξηση του κόστους θα αφαιρέσει όχι μόνο από την επισκεψιμότητα, αλλά και από τα προσδοκώμενα οικονομικά αποτελέσματα"...