φωτογραφικός όμιλος Καβάλας

Tο Σάββατο 30 Μαρτίου, o Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας, θα παρουσιάσει τη φωτογραφική εργασία του Αλέξανδρου Ζαφειρίδη με τίτλο “So Much Love” η οποία αποτελείται από αναλογικές και ψηφιακές φωτογραφίες που έγιναν από το 2017 μέχρι το 2020 στη Θεσσαλονίκη.

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας και ο δημιουργικός χώρος Nekubi θα φιλοξενήσουν στην Καβάλα την έκθεση φωτογραφίας του “Photometria International Photography Festival”, με τίτλο “Emerging Roots”. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, στις 20:00.

O Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας και η Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας προσκαλούν τους φίλους της φωτογραφίας στην παρουσίαση του φωτογραφικού βιβλίου του Χρήστου Σωτηρόπουλου “How Kate Bush didn’t save me from anything” που θα πραγματοποιηθεί στο θεατράκι της ΣΦΓΤ την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα 19:00

Ο δημιουργικός χώρος nekubi σε συνεργασία με τον Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας θα φιλοξενούν την ομαδική θεματική έκθεση φωτογραφίας της ομάδας - πλατφόρμας THE PROVINCES "Επαρχίες στο Βορρά".

“Η έξωση του Συνδέσμου από το κτίριο όπου δημιουργεί και υπηρετεί πολιτιστικά γεγονότα από το 1951, χωρίς άλλο αντίστοιχο χώρο να διατίθεται αυτήν την περίοδο στην πόλη, μας προκαλεί έντονο προβληματισμό για την πολιτιστική πορεία της Καβάλας”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας, που τονίζει πως δεν πρέπει ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών να φύγει από τη Στέγη.

Έκθεση του φωτογραφικού έργου του Γιάννη Μανωλή, με τίτλο “The Hunter, The Woman & The Hut” θα πραγματοποιηθεί στο θεατράκι της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και ώρα 19:00.

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας θα διοργανώσει για μία ακόμη χρονιά, ένα εισαγωγικό σεμινάριο φωτογραφίας για νέους φωτογράφους.

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας των νέων μελών του φωτογραφικού ομίλου Καβάλας.

Έκθεση φωτογραφίας των νέων μελών του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαΐου. 

Έκθεση φωτογραφίας του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας και της ομάδας «Φωτοδός» της Κύπρου.

Ο Φωτογραφικός όμιλος Καβάλας συμμετέχει στον εορτασμό των 85 χρόνων λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας

Μια έκθεση φωτογραφίας και ένα φωτογραφικό λεύκωμα με τη συμμετοχή  μελών του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας και της ομάδας «Φωτοδός» της Κύπρου είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο ομάδων.

Πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Photometria Festival, με τίτλο “Looking for the Light”.

Το Σάββατο (08/04) θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Photometria International Photography Festival, με τίτλο “Looking for the Light”, με τον Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας και τον δημιουργικό χώρο nekubi να φιλοξενούν την έκθεση στην Καβάλα.

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας και ο δημιουργικός χώρος nekubi φιλοξενούν στην Καβάλα την έκθεση φωτογραφίας του Photometria International Photography Festival, με τίτλο “Looking for the Light”.

Την φωτογραφική έκθεση του Photometria Awards 2022, “Looking for theLight”, πρόκειται να φιλοξενήσει η Καβάλα για ένα μήνα

Μια έκθεση φωτογραφίας του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας και της ομάδας «Φωτοδός» της Κύπρου.

Η Σώτη Τυρολόγου ζει και εργάζεται στην Καβάλα και είναι μέλος του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας.

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας σας προσκαλεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 7:30μμ, στην παρουσίαση του βιβλίου «Κάμπος»

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για την παρακολούθηση του 31ου ετήσιου σεμιναρίου Φωτογραφίας  που

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας διοργανώνει την πρώτη Φωτογραφική Εβδομάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί  στην πόλη της Καβάλας από την Τετάρτη 25 έως και την Τρίτη 31 Αυγούστο

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας είναι ένας από τους παλαιότερους Φωτογραφικούς Συλλόγους της Ελλάδας, με σημαντικό έργο στην προώθηση  της τέχνης της φωτογραφίας  στην πόλη της Καβάλας αλλά και στην Ελλάδα

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας είναι ένας από τους παλαιότερους Φωτογραφικούς Συλλόγους της Ελλάδας, με σημαντικό έργο στην προώθηση των καλών τεχνών στην πόλη της Καβάλας αλλά και στην Ελλάδα. 

O Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας με χαρά σας προσκαλεί στην παράλληλη εκδήλωση με την έκθεση των νέων μελών του «Το γουρούνι και άλλες ιστορίες» – Ένα masterclass για τη φωτογραφία από τον Στράτο Καλαφάτη 

Η διάρκεια του Σεμιναρίου είναι 8 μήνες, από τον Οκτώβριο του 2018 έως και τον Μάιο του 2019. Τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη 19.00-21.00 στο studio του Φωτογραφικού Ομίλου, Ιουστινιανού 3 στην Παναγία, στο πρώην 1ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας. Έναρξη Μαθημάτων: 3 Οκτωβρίου 2018.

Μέχρι τις 17 Ιουνίου 2018 θα διαρκέσει η έκθεση φωτογραφίας του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας που διοργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Ελευθέρια 2018".

Το Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών, το Σουηδικό Σπίτι, ο Δήμος Καβάλας, η Δημωφέλεια, Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας και η 'Ένωση Σουηδών Φωτογράφων σας προσκαλεί στα εγκαίνια των εκθέσεων φωτογραφίας με τίτλο «Σουηδοί φωτογράφοι βλέπουν την Καβάλα»