'Εξοδος

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας θα διοργανώσει το Σάββατο (09/03) τον καθιερωμένο της θασίτικο αποκριάτικο χορό.

Η τραγωδία «Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» του Ευριπίδη, σε νέα μετάφραση  Παντελή Μπουκάλα και σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανούπαρουσιάζεται το Σάββατο 24 Αυγούστουστις 9 το βράδυ, στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στο πλαίσιο του 62ουΦεστιβάλ Φιλίππων.

 

Την Γαλλική ταινία « Η Χορεύτρια (La Danseuse)» παρουσιάζει από τη Δευτέρα 16 έως την Κυριακή 22 Ιουλίου ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών στο κινηματογράφο Ζέφυρο

Η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ) ενημερώνει το θεατρόφιλο κοινό ότι η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, παράσταση του έργου «Η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ» αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους και η νέα ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σύντομα, σύμφωνα με ανακοίνωση της παραγωγής.

Το “Όνειρο του Ρο” είναι ένα έξυπνο θεατρικό κείμενο, με χιούμορ. Με αφορμή την πλοκή της ιστορίας αναδεικνύεται η ανάγκη του καθένα μας να αγαπηθεί αλλά και να αγαπήσει και κυρίως να νιώσει σημαντικός γι’ αυτό που είναι

Η Ομάδα Χ-οδός με τη συμμετοχή της Στέγης Πολιτισμού - Κέντρου Καπαδοκικών Μελετών Ν. Καρβάλης Καβάλας, παρουσιάζουν στο πλαίσιο του 58ου Φεστιβάλ Φιλίππων, την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, την παράσταση «Έλα απόψε στου Θωμά»