ενεργειακή αναβάθμιση

Την Πέμπτη (28/03), ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, συναντήθηκε με τον πρέσβη της Νότιας Κορέας, Jung Il Lee, με τους δύο άνδρες να συζητούν για την προσέλευση Νοτιοκορεατών τουριστών στην Καβάλα τη φετινή χρονιά, προκειμένου να δουν από κοντά τους Φιλίππους και τη διαδρομή του Αποστόλου Παύλου, αλλά και για την ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών της χώρας.

Στη φάση της ολοκλήρωσης τους μπήκαν οι περισσότερες εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου - Λυκείου Κρηνίδων από τα συνεργεία της αναδόχου εταιρείας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες Ενεργειακής Αναβάθμισης του Γυμνασίου - Λυκείου Κρηνίδων. 

Υπεγράφη  η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία που έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του 5ου Δημοτικού σχολείου του Δήμου Νέστου.

Η ενεργειακή αναβάθμιση στο Δημοτικό Σχολείο Νικήσιανης, προχωρά με την αλλαγή κουφωμάτων τον ηλεκτρομηχανολογικό εκσυγχρονισμό και την θερμομόνωση στο εξωτερικό κέλυφος του κτιρίου.

Στις 20 Αυγούστου θα αρχίσουν οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού κολυμβητηρίου της Καβάλας, σύμφωνα με τον δήμαρχο, Θόδωρο Μουριάδη.

Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας θα επιτύχει ο Δήμος Καβάλας με το έργο της Ενεργειακής Αναβάθμισης του Κλειστού Κολυμβητηρίου, π

Με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωνσταντίνου Σκρέκα, το έργο της Ενεργειακής Αναβάθμισης του σχολικού

«Οι εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση και τη βελτίωση των υποδομών προσβασιμότητας του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας φτάνουν στο τέλος» ανα

Συναντήθηκε την Δευτέρα (1/3) ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του

Η πρόταση περιλαμβάνει παρεμβάσεις και δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας (ΕΞΕ) και παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ στο κτίριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λιμένα Θάσου.

 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η συμβολή της Περιφέρειας ΑΜΘ στο πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας κατοικιών «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ» θα ανέλθει σε 30 εκατομμύρια ευρώ από πόρους του ΕΣΠΑ.

 

Έξι έργα ενεργειακής αναβάθμισης ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος για το νομό Καβάλας από το σύνολο των 33 θετικά αξιολογημένων προτάσεων της ΑΜΘ. Πέντε προορίζονται για την Καβάλα και ένα για την Θάσο.

 

Αντίστροφη μέτρηση για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», για το οποίο η υποβολή αιτήσεων για την Ανατολική Μακεδονία Θράκη, θα ξεκινήσει στις 2 Δεκεμβρίου έπειτα από παράταση.

 

Στις 2 Δεκεμβρίου (και όχι στις 4 Νοεμβρίου που αρχικώς είχε ανακοινωθεί) θα αρχίσει για την Καβάλα, τη Θάσο και την υπόλοιπη Ανατολική Μακεδονία και Θράκη η υποβολή αιτήσεων στο νέο πρόγρα

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ανακοινώνουν την χρηματοδότηση από πόρους του ΕΣΠΑ των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ, για υλοποίηση παρεμβάσεων Ενεργειακής Αναβάθμισης και αξιοποίησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Μετά από μια σειρά παρεμβάσεων και προμήθειας αθλητικού υλικού και σημαντικού αθλητικού εξοπλισμού, προετοιμάζεται και  η ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου Αμυγδαλεώνα.