Εκλογές 2019

Μπορεί το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών να μην εξέπληξε τους περισσότερους στη ΝΔ, όμως οι δηλώσεις των στελεχών της δείχνουν

Στις πρόσφατες εκλογές ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός χάρισε με την ψήφο του, που είναι απόλυτα σεβαστή, μια καθαρή νίκη στη Νέα Δημοκρατία και της εξασφάλισε κυβερνητική αυτοδυναμία.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τις συντοπίτισσες και τους συντοπίτες μου, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και μου δώσατε  δύναμη και το ηθικό χρέος να συνεχίσω δυναμικά και στο μέλλον .

 

Η πρώτη θέση αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς την μεγάλη προσωπική αξία και μεγάλη επίσης αποδοχή που έχουν οι άλλοι, άξιοι συνυποψήφιοι μου στη κοινωνία του Ν. Καβάλας.

Νιώθω την πηγαία ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πολίτες της Π.Ε. Καβάλας που για άλλη μια φορά με εμπιστεύτηκαν και με ανέδειξαν μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο, πάλεψε και κατάφερε να κρατήσει τη χώρα όρθια και άφησε το θετικό πολιτικό του αποτύπωμα καιστο νομό μας. 

"Το αμφότερο και το συναμφότερο" που θα 'λεγε και ο Κώστας Ζουράρις. Νικήτρια των εκλογών της 7ης Ιουλίου η ΝΔ. Άνετη νίκη που της εξασφάλισε την αυτοδυναμία. Ηττήθηκε στην μεταξύ τους αναμέτρηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το «ευχαριστώ» είναι λίγο, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που πίστεψαν και τελικά προσήλθαν στις κάλπες, ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ αλλά και «σταύρωσαν» το όνομά μου στο ψηφοδέλτιο. 

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας στο νομό Καβάλας ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Καλαντζής δήλωσε:

Νέοι βουλευτές Καβάλας μετά την εκλογική διαδικασία της 7ηςΙουλίου για το νομό Καβάλας είναι οι Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Πασχαλίδης, Μακάριος Λαζαρίδης (ΝΔ) και Τάνια Ελευθεριάδου (ΣΥΡΙΖΑ)

Μήνυμα προς όσους δεν ψήφισαν ΝΔ στις τελευταίες Ευρωεκλογές αλλά και σε όσους απείχαν, απευθύνει η υποψήφια βουλευτής Καβάλας του Ελευθεριάδου Σουλτάνα, καλώντας τον κόσμο στις κά

Λάβρος κατά της τοπικής ΝΔ εμφανίστηκε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Μακάριος Λαζαρίδης, στην τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση πριν από τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής

Σ’ αυτές τις εκλογές οι νέοι και οι νέες έχουν τη δύναμη να αποφασίσουν για τη ζωή τους. Τους καλούμε να συμμετέχουν μαζικά στη διαδικασία για να δείξουν ότι είναι εδώ, ότι έχουν άποψη, ότι αγωνιούν για τη ζωή τους.

Τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, θέσαμε ένα βασικό στόχο: να βγει η Ελλάδα από τα Μνημόνια με την κοινωνία όρθια. Σήμερα, κλείνοντας σχεδόν ένα χρόνο, καταφέραμε να αποφασίζουμε μόνοι μας για το μέλλον μας.

Απευθύνω κάλεσμα στους 50.000 Καβαλιώτες που στις τελευταίες Ευρωεκλογές δεν ψήφισαν τη ΝΔ. Απευθύνω κάλεσμα και σε όσους απείχαν από τις τελευταίες εκλογές, κάλεσμα συσπείρωσης του δημοκρατικού & προοδευτικού κόσμου. 

​Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλοςπραγματοποίησε διαδοχικές επισκέψεις στην Ιχθυόσκαλα Καβάλας, στο Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας, στις Υπηρεσίες του Διοικητηρίου της ΠΕ Καβάλας και στον Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Καβάλας.

Ο σχεδιασμός των μέτρων εντάσσεται στο πλαίσιο ειδικότερων εντολών και κατευθύνσεων για αυξημένη παρουσία και δραστηριοποίηση των Υπηρεσιών Τροχαίας, ώστε να συμβάλλουν στη διαμόρφωση συνθηκών ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας και διευκόλυνσης των πολιτών στις μετακινήσεις τους, καθώς επίσης και στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Μήνυμα νίκης και εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του Γιώργου Καλαντζή, έστειλαν το βράδυ της Πέμπτης από την Καβάλα οι εκατοντάδες Καβαλιώτες και Καβαλιώτισσες  που παρακολούθησαν την κεντρική προεκλογική ομιλία του πρώην υπουργού.

Ιδιαίτερα εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα υπήρξε η συνάντηση εργασίας που είχε ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλοςμε τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας (ΟΕΒΕΚ) και του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην Καβάλα.

Η επαφή μου με τον κόσμο της αγροτιάς και της κτηνοτροφίας, με τους ανθρώπους του μόχθου, με τους ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ του πρωτογενούς τομέα παραγωγής της περιοχής μας είναι αυθεντική, αδιάκοπη, δυναμική.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στις ερχόμενες εθνικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος βουλευτής, με το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΛΑΕ).Αρχίζοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους συντρόφους και τις συντρόφισσες της ΛΑΕ

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της Ένωσης Αγροτών Συνεταιρισμένων (ΕΑΣ) Καβάλας και είχε συνάντηση εργασίας με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης.

Σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει τους τελευταίους μήνες εξελίχθηκε η διακαναναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενόψειτων επικείμενων Βουλευτικών Εκλογών, τα Γραφεία Ταυτοτήτων και τα Γραφεία Διαβατηρίων των

Την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 20:30 στην αίθουσα «Φίλιππος» του ξενοδοχείου Galaxy, στην Καβάλα θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Καβάλας της ΝΔ Νίκου Παναγιωτόπουλου 

Κλιμάκιο της ΤΕ Θάσου με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή με το ΚΚΕ Χριστοδουλέα Αλεξάνδρα σήμερα 28/6 περιόδευσε το πρωί  στη σκάλα Ποταμιάς και το απόγευμα στη Ποταμιά και την Παναγία. Παράλληλα, προγραμματίζει τις ακόλουθες δράσεις:

Γεια σας συμπολίτες μου, είναι μεγάλη χαρά να βρίσκομαι πάλι εδώ, σε αυτή την πόλη που τόσο αγάπησα. Στην πόλη που πέρασα τις πιο όμορφες στιγμές, τα παιδικά μου καλοκαίρια.

Σελίδες