Δότης μυελού οστών

Για τη Ραφαέλα Πιτσικάλη, την 21χρονη μαχήτρια, που «πάλευε» επί τέσσερα χρόνια με μια σπάνια μορφή καρκίνου μίλησε στο Open η Καβαλιώτισσα γυμνάστρια, Ρεγγίνα Μακέδου.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, όποιος πολίτης το επιθυμεί, μπορεί να δώσει μυελό των οστών, στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, από τις 09:00 έως τη 13:00 στον χώρο των τακτικών εξωτερικών ιατρείων στο εμβολιαστικό κέντρο.

Τα Λύκεια του δήμου Παγγαίου επισκέφθηκε ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, μαζί με τη Ρεγγίνα Μακέδου προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές για το πόσο σημαντικό είναι να γίνει κάποιος δότης μυελού οστών.

Πολύ μεγάλη συμμετοχή υπήρξε στην εκδήλωση για δωρεά μυελού των οστών στην Ελευθερούπολη την Κυριακή (30/04).

Για τις 100 ημέρες που της άλλαξαν τη ζωή μίλησε με ανάρτησή της στο facebook η γνωστή πλέον στο πανελλήνιο για την προσπάθειά της να αφυπνίσει όλους μας να γίνουμε δότες αίματος, αιμοπεταλίων και μυελού των οστών Ρεγγίνα Μακέδου.

Η Δημοτική Κοινότητα Χωριστής, ο Μουσικοδραματικός σύλλογος, το τοπικό Φιλανθρωπικό σωματείο, ο σύλλογος γονέων και ο Ορφέας Χωριστής προσκαλούν  τον κόσμο την ερχόμενη Κυριακή σε εκδήλωση ενημέρωσης και εγγραφής εθελοντών δοτών «μυελού των οστών»…