δημοτικό συμβούλιο Καβάλα συνεδρίαση

Με επιστολή της προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, η δημοτική παράταξη ο Τόπος της Ζωής μας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους απείχε από τη συνεχιζόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Μαΐου.

1.     “Αντιπαράθεση (πριν τις εκλογές) – Συνεργασίες (μετά τις εκλογές)”:Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, κι ας αναρωτούνται οι μνηστήρες του δημαρχιακού θώκου πως μπορεί να γίν

Ο ισολογισμός του Δήμου Καβάλας για το έτος 2017 αποκαλύπτει ένα τεράστιο πολιτικό ατόπημα και μια οικτρή αλήθεια, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο πρώην δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής με αφορμή τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου. Ειδικότερα επισημαίνει: 

Διακόπηκε για δέκα περίπου λεπτά η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Καβάλας το απόγευμα της Πέμπτης 10 Μαΐου λόγω βλάβης στο μικροφωνικό σύστημα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Δεν άργησε να διορθωθεί το πρόβλημα ενώ προσπάθειες για να επιστέψει η επικοινωνία στην αίθουσα κατέβαλλαν και κάποιοι από τους αντιδημάρχους. 

Τον πλοίαρχο Θωμά Τσιαλό και την αθλήτρια Λυδία Τσακαλίδου βράβευσε το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας το απόγευμα της Πέμπτης 10 Μαΐου στο Δημαρχείο.

Αποσύρθηκε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, το θέμα της χορήγησης άδειας ίδρυσης υπεραγοράς λιανικού εμπορίου της εταιρείας «HENNES & MAURITZ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΣΕΩΣ» στην συμβολή των οδών Ι. Δραγούμη & Ομονοίας

Τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά στον Δήμο Καβάλας όπως οι παραχωρήσεις από το δημόσιο, του παλιού νοσοκομείου, της μεραρχίας, των παλιών δικαστηρίων καθώς και του στρατοπέδου Ασημακοπούλου, απασχόλησαν την προ ημερησίας συζήτηση στη συνεδρίαση της Δευτέρας 19 Μαρτίου του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας.

Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 26 Ιανουαρίου το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση για το 2017 και θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 Νωρίτερα θα προηγηθεί η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας από τον Μητροπολίτη Φιλίππων – Νεαπόλεως και Θάσου, Προκόπιο. Τα θέματα που θα συζητηθούν στη διάρκεια της συνεδρίασης είναι τα εξής: