Δήμος Παγγαίοιυ

Στο Ελαιοχώρι του δήμου Παγγαίου βρέθηκε το Σάββατο (18/10) κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιώντας τεστ σε κατοίκους της περιοχής μετά τα πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα που εντοπίστηκαν στην περιοχή σε

Κάτοικος Παγγαίου 67 ετών βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως έδειξε το τεστ που έγινε στο νοσοκομείο Καβάλας.

 

Σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα που φιλοξενείται στο περιοδικό Blue της αεροπορικής εταιρίας Aegean προβάλλονται οι ομορφιές του Δήμου Παγγαίου. Πρόκειται για το περιοδικό που βρίσκεται σε κάθε θέση επιβάτη όλων των δρομολογίων της Aegean καθημερινά σε όλους τους προορισμούς της αεροπορικής εταιρίας.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Παγγαίου που πραγματοποιήθηκε στην Ελευθερούπολη μπροστά στο Δημαρχείο. 

Με αφορμή το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης στον Δήμο Παγγαίου, ο Δήμαρχος Παγγαίου και επικεφαλής του συνδυασμού "ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" κ. Φίλιππος Αναστασιάδης δήλωσε τα εξής:

 

Η ετυμηγορία των πολιτών του Δήμου Παγγαίου είναι ξεκάθαρη και απολύτως σεβαστή. Δώσαμε με αξιοπρέπεια έναν ωραίο και έντιμο αγώνα, με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο του τόπου μας.

 
 

Με 3.715.000 χρηματοδοτείται ο Δήμος της Θάσου από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» για το έργο της αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμών Σκάλας Καλλιράχης και Σκάλας Σωτήρος σύμφωνα με σημερινή απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση

Το παρακάτω κείμενο υπογεγραμμένο από 110 αιτούντες έχει αποσταλεί στο Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Παγγαίου,  στο Αστυνομικό Σταθμό Ν. Περάμου Καβάλας, στην Αστυνομική Δ/νση Καβάλας – Τμήμα Τροχαίας, στην Π.Ε. Καβάλας – Δ/νση Τεχνικών έργων και έχει κοινοποιηθεί Τοπικό Συμβούλιο Ν. Περάμου Kαβάλας.

Νέες χρηματοδοτήσεις σε Δήμους της χώρας ύψους 26.970.531,81 ευρώ, στο πλαίσιο των Προσκλήσεων του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ»,για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, την αναβάθμιση παιδικών χαρών και την προμήθεια μηχανημάτων έργου, ενεργοποιούνται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, ΑλέξηΧαρίτση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δημάρχου Παγγαίου ουδέποτε συμφώνησε με την εφαρμογή του μέτρου υποχρεωτικής ένταξης των προνηπίων, που μέχρι σήμερα φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, στα νηπιαγωγεία.

Συνεδριάζει στις 14:00 μετά το μεσημέρι της Τρίτης 3 Απριλίου το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου Παγγαίου. Τα θέματα που θα συζητηθούν προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις είναι τα εξής:

​ «Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το καλοκαίρι, προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα καλοκαιρινά bazaars που διοργανώνει σε της περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξει το δύσκολο έργο του. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.

Η παιδική κατασκήνωση Τσαφ Τσουφ σε συνεργασία με τον Δήμο Παγγαίου διοργανώνουν την  Τετάρτη 10 Αυγούστου  2016  και ώρα  09: 00 π.μ.  καθαρισμό της παραλίας Ορφανίου στα πλαίσια της καμπάνιας «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» που συντονίζει στην Ελλάδα το Δίκτυο Μεσόγειος SOS