Δήμος Δοξάτου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Αυγούστου η τελετή αγιασμού της θεμελίωσης του Γυμνασίου – Λυκείου Καλαμπακίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεο. 

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του γιατρού και δημάρχου Δοξάτου Θέμη Ζεκερίδη, έστειλε και ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν πλήθος δημοσιευμάτων σχετικά με το ενδεχόμενο ο Δήμος Δοξάτου να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της ΔΕΥΑ Καβάλας

Η ∆ηµοτική Κοινωφελής Επιχείρηση ∆ήµου ∆οξάτου (∆Η.ΚΕ.∆Η.∆.) γνωστοποιεί την πρόθεση της να συνάψει σύµβαση µίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών της Επιχείρησης στα Κέντρα ∆ηµιουργικής Απασχόλησης Αγίου Αθανασίου, Καλαµπακίου και Κυργίων

Συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο Δοξάτου κ. Θεμιστοκλή Ζεκερίδη είχε στο γραφείο του στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ.

Ανεπιθύμητους στον δήμο Δοξάτου της Δράμας κήρυξε τους βουλευτές που θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών ο δήμαρχος της περιοχής, Δημήτρης Δαλακάκης.

Νόμιμα χρησιμοποιεί η ΔΕΥΑ Καβάλας το νερό από τις πηγές στο Κεφαλάρι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καβάλας με αφορμή την εισαγγελική παραγγελία που της διαβιβάστηκε από τον Δήμο Δοξάτου σχετικά με τη χρήση των πηγών.