Δημήτρης Παπουτσής

Η ενότητα είναι αυτό που πρέπει να διακατέχει τους υποψήφιους βουλευτές στο ψηφοδέλτιο ενός κόμματος και όχι η αντιπαλότητα είπε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη. 

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ για τον Ν. Καβάλας - Δήλωση Δημήτρη Παπουτσή

Κριτική στην κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις που παρουσιάζονται στην αντιμετώπιση των αγροτικών προβλημάτων στην περιοχή του Παγγαίου

«Επιστροφή έπειτα από 50 χρόνια, όταν το 1972 με το Ενδεικτικό στο χέρι από το ιστορικό 1ο Δημοτικό Σχολείο, πήραμε τον δρόμο για το Γυμνάσιο Ελευθερούπολης» αναφέρει ο Δημήτρης Παπουτσής ο οποίος δημοσιεύει τη φωτογραφία της συνάντησης των παλιών συμμαθητών.

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα σήμερα Σάββατο 21 Μαΐου οι εργασίες του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στο γήπεδο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στην Αθήνα.

Η επιστροφή στο όνομα και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ είναι μια συζήτηση παλιά. Τόσο το όνομα, Κίνημα Αλλαγής, όσο και το σήμα, το «ανεμιστηράκι» όπως το χαρακτήριζαν κάποιοι, δεν συγκίνησαν ποτέ τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. 

Την εκτίμηση του ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κερδίσει πανηγυρικά τον Γιώργο Παπανδρέου στον Β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, εξέφρασε στον KavalaNews 102.8 ο πρώην βουλευτής Καβάλας με το ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Παπουτσής. 

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής Καβάλας Δημήτρης Παπουτσής όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το πρωί της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου.

Η πρώτη θέση αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς την μεγάλη προσωπική αξία και μεγάλη επίσης αποδοχή που έχουν οι άλλοι, άξιοι συνυποψήφιοι μου στη κοινωνία του Ν. Καβάλας.

Σημαντική ανανέωση υπάρχει στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) στο νομό Καβάλας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων του κόμματος για τα τελικά ψηφοδέλτια σε 31 εκλογικές περιφέρειες. 

Τα πρώτα ονόματα που θα είναι υποψήφια για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Ανάμεσα σε αυτά ο πρώην βουλευτής και δικηγόρος Δημήτρης Παπουτσής και η επαγγελματίας Μαρία Τσουρή.