Πρωτοσέλιδα

 

 

 

 

 

δικηγορικός σύλλογος Καβάλας

Παρουσία του πατέρα της Κώστα Χιόνη, τιμήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου η δικηγόρος Γεωργία Χιόνη από τον Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας για το συγγραφικό της έργο με τίτλο «Το ιδιοκτησιακό καθεστώς στη Θάσο κατά την τουρκοκρατία» το οποίο πρόσφατα τιμήθηκε και από την Ακαδημία Αθηνών. 

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 08:30 στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου θα τελεστεί Αγιασμός για την έναρξη του Δικαστικού έτους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας,  με την υπ’ αριθμ. 13/9-5-2018 απόφασή του, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις για την αποτροπή της εγκατάστασης μετωπικού σταθμού διοδίων στην παράκαμψη της πόλης της Καβάλας, αποφάσισε: 

Την 16/3/2018 με έκπληξη έλαβα γνώση της Διαμαρτυρίας-Πρόσκλησης-Δήλωσης του Δ.Σ.Ρ. (αρ. πρωτ. ΔΣΡ 498/16.3.2018) περί ανάκλησης προκήρυξης πρόσληψης δικηγόρου της έδρας της Περιφέρειας ΑΜΘ. 

Πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη 10.1.2018 συνάντηση μεταξύ της νέας Διοίκησης και του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Γραμμένου και του νέου Προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Δέμπα.

Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας εξελέγη το βράδυ της Κυριακής 26 Νοεμβρίου ο Γιώργος Γραμμένος μετά την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Ο Γιώργος Γραμμένος έλαβε 30 περισσότερους σταυρούς προτίμησης από τον Ηλία Μπαχάρη, ο οποίος επίσης έλαβε μέρος στις εκλογές διεκδικώντας την προεδρεία του δικηγορικού συλλόγου.