διεύθυνση δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας

Εκδήλωση με τίτλο: «Ο ρόλος των εκπαιδευτικών στον επαγγελματικό προσανατολισμό των παιδιών» διοργανώνει η ΕΛΜΕ σε συνεργασία με τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας.

Μία εκδήλωση-μνημόσυνο έγινε στην αίθουσα του “Τραπεζιού της Αγάπης” της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, στην εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Με μία ανακοίνωση που παραπέμπει στον τύραννο Θηραμένη απαντά η ΕΛΜΕ Καβάλας στην Νίκη Κεραμέως η οποία στις 8 Μαΐου με ένα e-mail που έστειλε στην δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας με την ιδιότητα τής υπουργού Παιδείας ζητά από τους εκπαιδευτικούς να ψηφίσουν το κόμμα της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Υπήρξε ένα κύμα κινητοποιήσεων το οποίο έχει εκτονωθεί σε μεγάλο βαθμό. Τα περισσότερα σχολεία άνοιξαν» τόνισε σε δηλώσεις του ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας, Απόστολος Βαγενάς.

 

Το ερχόμενο Σάββατο πρόκειται να επιστρέψουν σύμφωνα με το πρόγραμμα οι μαθητές και οι καθηγητές του 4ου ΕΠΑΛ Καβάλας που βρίσκονται στη Σικελία με πρόγραμμα Erasmus.

 

 

Η Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανέθεσε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας στις 4 και 5 Απριλίου 2019.

Περίπτωση fake news -και μάλιστα καραμπινάτη- αποδείχθηκε τελικά η ανάρτηση που έκανε την περασμένη εβδομάδα, το μέλος ΝΟΔΕ Καβάλας τής ΝΔ Μανώλης Φραντζεσκάκης, σχετικά με

Μειωμένος είναι ο αριθμός των μαθητών στα δημοτικά σχολεία του νομού Καβάλας σε σχέση με την περσινή χρονιά σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο προϊστάμενος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Καβάλας Κωνσταντίνος Μπαντίκος

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας ανακοινώνεται ότι οι επιτυχόντες στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Δεκεμβρίου 2017 στις γλώσσες

Tην  Παρασκευή 16/3/2018 και τη Δευτέρα 19/3/2018 στο δημοτικό γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη», πραγματοποιήθηκαν οι Σχολικοί αγώνες Στίβου Λυκείων Α΄φάση και ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ Γυμνασίων (μαθητών-τριών) αντίστοιχα  της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Καβάλας σχ. έτους 2017-18 «Κώστας Πεξαράς».